Μυθικός παππούς έκανε «ντου» στην κάμερα του Sportal: «Την Κ19 του Ολυμπιακού έπρεπε να καλέσει ο Πογέτ, τρεις παίκτες θέλει η Ρεάλ» (vid)

Η μυθική παρέμβαση του παππού στο Sportal

i

© Sportal.gr

Μυθικός παππούς έκανε «ντου» στην κάμερα του Sportal: «Την Κ19 του Ολυμπιακού έπρεπε να καλέσει ο Πογέτ, τρεις παίκτες θέλει η Ρεάλ» (vid)

Ένας... viral παππούς «έκλεψε» την παράσταση στο pre game του Sportal πριν το Ελλάδα - Καζακστάν, με ατάκες «φωτιά».

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του «τελικού» στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε Ελλάδα και Καζακστάν με φόντο την τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι, το Sportal.gr μετέφερε ζωντανά εικόνα και ήχο από την Opap Arena.

Βασίλης Μοιρώτσος και Νίκος Μαρούδας μετέφεραν όλο το ρεπορτάζ και την ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο αναμένεται κατάμεστο καθώς από την ΕΠΟ έχει ανακοινωθεί το sold out.

Μάλιστα αρκετοί φίλοι της Εθνικής, μικροί και μεγάλοι, πήραν τον λόγο με σκοπό να κάνουν τις προβλέψεις τους κι όχι μόνο.

Όπως μπορείτε να διαπιστώστε παρακάτω, ακούστηκαν πολλές απόψεις αλλά αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν ένας... viral παππούς που θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Ο ίδιος έκανε παρέμβαση, σχολίασε με... ιδιαίτερο τρόπο τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ κι εκδήλωσε το «παράπονό» του σχετικά με τους παίκτες της Κ19 του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται στα ημιτελικά του Youth League αλλά δεν δίνουν το «παρών» σήμερα (21/3).

«Σε αυτόν τον αγώνα έπρεπε να καλέσει την Κ19 του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα τρία παιδιά που τα θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου καλοφαίνεται ο Γκουστάβο Πογέτ. Δεν αξίζει κανένας. Η Κ19 του Ολυμπιακού έχει την πιο καλή ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο... viral παππούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος παππούς βγήκε στο... γυαλί. Στο παρελθόν έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του πολλάκις με διάφορες παρεμβάσεις του σε εκπομπές του Youtube.

Δείτε εδώ ολόκληρο το pre game του Sportal: