Πάτησαν «OPAP Arena» οι παίκτες της Ελλάδας (gallery)

Πάτησαν «OPAP Arena» οι παίκτες της Ελλάδας (gallery)

Στέλιος Βαρδάκης 20:44 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 21.03.2024

Την αναγνωριστική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena» πραγματοποίησαν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας λίγη ώρα πριν το μεγάλο ματς με το Καζακστάν.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της τελευταίας δεκαετίας (μέχρι το επόμενο) δίνει το βράδυ της Πέμπτης (21/03, 21;45) η Εθνική μας ομάδα που φιλοξενεί το Καζακστάν στην «OPAP Arena» για ημιτελικά των playoffs του UEFA Natinos League, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στον τελικό και την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα τελικά του EURO 2024 που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η «OPAP Arena» θα είναι κατάμεστη, καθώς όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ με ανακοίνωση της λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, ο μεγάλος ημιτελικός για τα playoffs του Nations League, με στόχο το εισιτήριο στο Euro 2024 είναι Sold Out.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του σπουδαίου ματς της «γαλανόλευκης» με τους Καζάκους στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι παίκτες της Ελλάδα έκαναν την πρώτη τους αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena», όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.