Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στο Καζακστάν

Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στο Καζακστάν

Γιώργος Σακελλαρίου 20:31 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 21.03.2024

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν προχώρησε σ' εκπλήξεις στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας για τον ημιτελικό με το Καζακστάν. Στο αρχικό σχήμα Κουρμπέλης και Πέλκας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ακολούθησε την ίδια συνταγή για την ενδεκάδα.

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δεν προχώρησε σ' εκπλήξεις και παρά το γεγονός ότι οι Πέλκας, Κουρμπέλης, Χατζηδιάκος, Μπάλντοκ, Βλαχοδήμος δεν έχουν πολλά ματς την τρέχουσα σεζόν με τους συλλόγους τους, βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Ήταν δεδομένο ότι ο τεχνικός της Εθνικής θα εμπιστευόταν για το αρχικό σχήμα κόντρα στο Καζακστάν, παίκτες που σήκωσαν το βάρος στο Nations League και στα προκριματικά για το Euro 2024.

Η Ελλάδα, λοιπόν, για τον ημιτελικό των playoffs του Nations League, θα φιλοξενήσει το Καζακστάν με την εξής ενδεκάδα:

Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, ο Μπάλντοκ θα παίξει δεξί μπακ και ο Τσιμίκας αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μαυροπάνος με παρτενέρ τον Χατζηδιάκο. Στα χαφ θα είναι ο Κουρμπέλης και πιο μπροστά ως εσωτερικοί μέσοι οι Μάνταλος, Μπακασέτας.

Ο Πέλκας και ο Μασούρας θ' αγωνιστούν στα δύο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή θα παίξει ο φορμαρισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Τι έκανε η Ελλάδα στις προηγούμενες παρουσίες της σε Playoffs
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:28 - 21.03.2024

Τι έκανε η Ελλάδα στις προηγούμενες παρουσίες της σε Playoffs

Άλλες τρεις φορές έχει λάβει μέρος η Εθνική μας ομάδα στην έξτρα διαδικασία των playoffs για να προκριθεί σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Τις δύο από αυτές έχει «χαμογελάσει» μόλις μία φορά είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Πογέτ όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την ενδεκάδα και την κατάσταση ορισμένων διεθνών σχολίασε:

«Είναι μία μεγάλη απόφαση. Εάν θα επιλέξουμε τους παίκτες που έχουν κάνει τα περισσότερα παιχνίδια μαζί μας και ξέρουν τον ρόλο τους στην ομάδα ή αν θα επιλέξουμε τους πιο φορμαρισμένους αυτή τη στιγμή. Εάν πάρουμε τη σωστή απόφαση θα φανεί μετά το παιχνίδι. Έχω στο μυαλό μου την 11άδα. Νομίζω πώς με ξέρετε».

Δείτε την ενδεκάδα της Ελλάδας