Γκέκας: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Πογέτ άλλαξαν όλα προς το καλό»

Φάνης Γκέκας

i

© Intime

Γκέκας: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Πογέτ άλλαξαν όλα προς το καλό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:14 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 21.03.2024

Λίγο πριν το Ελλάδα - Καζακστάν, ο Φάνης Γκέκας μίλησε για τον Γκουστάβο Πογέτ και μεταξύ άλλων στάθηκε στο δυνατό ξεκίνημα που χρειάζεται στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της τελευταίας δεκαετίας (μέχρι το επόμενο) δίνει σήμερα (21.03) η Εθνική μας ομάδα που φιλοξενεί το Καζακστάν στην Opap Arena για ημιτελικά των playoffs του UEFA Natinos League, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στον τελικό και την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα τελικά του EURO 2024 που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης, ο Φάνης Γκέκας κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τη «μάχη» της επίσημης αγαπημένης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM»

Αρχικά, ο Γκέκας δήλωσε: «Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε και στην κατάσταση που είναι οι παίκτες πιστεύω ότι σήμερα πρέπει να το κερδίσουμε και θα το κάνουμε. Αν εμείς από την αρχή μπούμε και δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον Γκουστάβο Πογέτ: «Από τη στιγμή που ήρθε ο Πογέτ άλλαξαν όλα προς το καλό και τον εμπιστεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές και αυτό ήταν το κλειδί. Ο προπονητής αποφασίζει ποιους θα καλέσουν και ποιους όχι δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Να χαιρόμαστε που υπάρχει πληθώρα Ελλήνων ποδοσφαιριστών και μπορεί ο προπονητής να διαλέγει».

Τέλος, μίλησε και για την ενασχόλησή του με την προπονητική: «Νιώθω καλά γιατί είχα γεμίσει σαν ποδοσφαιριστής. Το κομμάτι του προπονητή είναι πιο δύσκολο αλλά είναι μια ωραία εμπειρία τη ζω και θα δω τι θα γίνει μετά όταν και αυτό με γεμίσει».

Sold out το Ελλάδα - Καζακστάν

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής με το Καζακστάν θα είναι sold out. Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του αγώνα μεταξύ της Εθνικής με το Καζακστάν θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργο.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.