Απέμειναν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για τον ημιτελικό με το Καζακστάν

Απέμειναν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για τον ημιτελικό με το Καζακστάν

Γιώργος Σακελλαρίου 18:02 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 21.03.2024

Η OPAP Arena θα είναι σχεδόν γεμάτη για τον σπουδαίο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν.

Ο κόσμος θα σταθεί κοντά στην προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας.

Για τον αποψινό ημιτελικό του Nations League κόντρα στο Καζακστάν, με φόντο την πρόκριση του Euro 2024, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΠΟ έχουν απομείνει λιγότερα από 1.000 εισιτήρια.

Στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρεται: «Με δεδομένο ότι έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση (λιγότερα από 1.000), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο».