«Ο Αλμέιδα ενδιαφέρει την Σαν Ντιέγκο στην οποία θα μπορούσε να φέρει παίκτες όπως οι Πινέδα και Πισάρο»

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

«Ο Αλμέιδα ενδιαφέρει την Σαν Ντιέγκο στην οποία θα μπορούσε να φέρει παίκτες όπως οι Πινέδα και Πισάρο»

Sportal newsroom 08:47 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 18.05.2024

Δημοσίευμα από το Μεξικό μπλέκει το όνομα του Ματίας Αλμέιδα με την Σαν Ντιέγκο.

Στο στόχαστρο της Σαν Ντιέγκο φέρεται να βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα. Επειτα από δύο χρόνια από την αποχώρησή του από τους Σαν Χοσέ Έρθουκεϊκς, η ομάδα του Σαν Ντιέγκο σκέφτεται να φέρει πίσω τον «Πελάδο» στο MLS.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα, με το elfutbolero.com.mx «ο Ούγκο Σάντσες ζήτησε 3.000.000 ευρώ, ενώ ο Αλμέιδα θα έψαχνε μισθό με τα χρήματα που παίρνει στην Ελλάδα, δηλαδή 30 εκατ. πέσος (1.600.000 ευρώ)».

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ, αποτελεί στόχο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Κάρλος Αβίνια, καθώς γνωρίζει το μεξικανικό πρωτάθλημα καθότι κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2017 με την Γουαδαλαχάρα, ενώ «θα μπορούσε να φέρει μαζί του σπουδαίες παίκτες όπως ο Ροδόλφο Πισάρο και Ορμπελίν Πινέδα».

Πέρα από το όνομα του Ματίας Αλμέιδα, στη λίστα της Σαν Ντιέγκο βρίσκονται και άλλα ονόματα υποψηφίων για τον πάγκο του συλλόγου, όπως είναι αυτά τον Χαβιέρ Αγκίρε και Μιγκέλ Ερέρα.

Να τονιστεί πάντως ότι ο Μάτιας Αλμέιδα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2028, ενώ υπάρχει και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.