Ματσάρα στη Σκωτία και «Χ» στο Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν - Ήττα από την Κοπεγχάγη για την «ελληνική» Ράκοφ
i

© Getty Images

Ματσάρα στη Σκωτία και «Χ» στο Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν - Ήττα από την Κοπεγχάγη για την «ελληνική» Ράκοφ

Ελένη Ανδρικοπούλου 23:56 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:34 - 23.08.2023

Μετά από ένα αρκετά χορταστικό ματς και τέσσερα γκολ η Ρέιντζερς και η Αϊντχόφεν ήρθαν ισόπαλες 2-2. Η Κοπεγχάγη νίκησε με 1-0 την Ράκοφ των Παπανικολάου, Τσιφτσή και Σβάρνα στην Πολωνία.

Συναρπαστικό ματς στο «Άιμπροξ»! Η Ρέιντζερς υποδέχθηκε την Αϊντχόφεν στο πλαίσιο των play offs του Champions League και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2. 

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου μετά το εξαιρετικό πλασέ του Αμπνταλλάχ Σίμα (45΄) και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. Τρία γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος. 

Στο 61΄η Αϊντχόφεν ισοφάρισε με τον Ιμπραΐμ Σανγκαρέ. 15 λεπτά αργότερα ο Ράμπι Ματόντο (76΄) έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Ρέιντζερς αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 80΄ ο Λουκ Ντε Γιονγκ βρήκε δίχτυα και έφερε ξανά το ματς στα ίσα. 

Η ΑΕΚ χωρίς απαντήσεις ηττήθηκε στην Αμβέρσα και παίζει τα... ρέστα της στην «OPAP Arena»
CHAMPIONS LEAGUE

23:59 - 22.08.2023

Η ΑΕΚ χωρίς απαντήσεις ηττήθηκε στην Αμβέρσα και παίζει τα... ρέστα της στην «OPAP Arena»

Πλήρωσε ακριβά το λάθος της η ΑΕΚ! Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μπήκε νωθρά στο ματς, δέχθηκε το γκολ στο 16' και ηττήθηκε (1-0) στην Αμβέρσα από την Αντβέρπ των δέκα παικτών από το 51'. Πολλές ευκαιρίες από τους «κιτρινόμαυρους», μοναδικός στόχος το all-in στην «OPAP Arena».

Ήττα για την Ράκοφ των Παπανικολάου, Τσιφτσή και Σβάρνα

Η Ράκοφ και η Κοπεγχάγη κοντραρίστηκαν «ArcelorMittal Park» για τα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του Παπανικολάου, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς και του Τσιφτσή, ο οποίος έμεινε στον πάγκο ηττήθηκε με 1-0 από τους Δανούς. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από την Πολωνία χάρη στο αυτογκόλ του Μπογκντάν Ρακοβίτσαν στο 9ο λεπτό. Να σημειώσουμε ότι ο Στράτος Σβάρνας ήταν εκτός αποστολής.

Ο Παπανικολάου βρήκε δίχτυα με κεφαλιά αλλά ο VAR στέρησε από τον 25χρονο αμυντικό μέσο το πρώτο του γκολ στο Champions League.