Ματσέι Μουράφσκι: «Μπορώ να φανταστώ ότι αυτό που έγινε με τον Πάβελ Ρατσκόφσκι ήταν σχεδιασμένο»

Ματσέι Μουράφσκι

Ματσέι Μουράφσκι: «Μπορώ να φανταστώ ότι αυτό που έγινε με τον Πάβελ Ρατσκόφσκι ήταν σχεδιασμένο»

Κώστας Τσιακλής 22:06 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 11.04.2023

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Άρη και Απόλλωνα Καλαμαριάς μίλησε για το περιστατικό με τους Πολωνούς διαιτητές και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μπορεί να φανταστεί πως αυτό που έγινε ήταν σχεδιασμένο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Άρη και Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ματσέι Μουράφσκι, σχολίασε το θέμα με την αλλαγή της διαιτητικής ομάδας στο ΑΕΚ-Άρης. Μεταξύ άλλων ο Πολωνός ανέφερε ότι μπορεί να φανταστεί ότι στο σκηνικό ήταν σχεδιασμένο ωστόσο ανέφερε και την πιθανότητα ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος να μην ήθελε τον συμπατριώτη του, υπό τη σκέψη ενδεχομένως ότι δεν μπορεί να επηρεαστεί.

Συγκεκριμένα ο Μουράφσκι μίλησε στο «Sport+», στο οποίο εργάζεται και είπε: «Δεν γνωρίζω πώς είναι τώρα η κατάσταση στην Ελλάδα γιατί πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ήμουν εκεί, αλλά μπορώ να φανταστώ ότι αυτό που έγινε με τον Πάβελ Ρατσκόφσκι και την ομάδα του ήταν σχεδιασμένο. Είναι εμφανές επίσης ότι τα media έχουν συμμετοχή στην όλη κατάσταση.

Μερικές φορές οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου (σ.σ. αναφερόμενος στο χαμηλό επίπεδο της διαιτησίας στην εποχή του) κάνουν βρώμικα πράγματα για να κερδίσουν. Ίσως κάποιος να είπε ότι ο Πολωνός διαιτητής δεν μπορεί να επηρεαστεί και να θέλησαν να τον αντικαταστήσουν από κάποιον που μπορεί. Δεν μπορώ να δεχθώ/υποθέσω ότι ο Πολωνός διαιτητής, πηγαίνοντας να διαιτητεύσει έναν αγώνα ξένων ομάδων, θα μπορούσε να μεθύσει και να επιτεθεί σε κάποιον στο αεροδρόμιο. Αυτή είναι εντελώς αφηρημένη κατάσταση για μένα», σημείωσε ο Μουράφσκι στην ιστοσελίδα «interia».