Ολιγόλεπτο ντεμπούτο για τον Μαυροπάνο στην Premier League

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

i

©PrtScr

Ολιγόλεπτο ντεμπούτο για τον Μαυροπάνο στην Premier League

Κώστας Τσιακλής 19:12 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 30.09.2023

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος πέρασε ως αλλαγή για τη Γουέστ Χαμ στο παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κατέγραψε το ντεμπούτο του στην Premier League.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και επέστρεψε στις επιτυχίες στην Premier League. Η αναμέτρηση αυτή σηματοδότησε και το ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουέστ Χαμ, συνέχισε το καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε με 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «London Stadium». Τα γκολ για τα «σφυριά» σημείωσαν οι Τζέιροντ Μπόουεν και Τόμας Σούτσεκ. Με τη νίκη της η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες επέστρεψε στις νίκες μετά τις ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ και ανέβηκε στην 7η θέση με 13 βαθμούς.

Απρόσμενες ήττες για Σίτι και Γιουνάιτεντ - Άνετες νίκες για Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ - Πρώτη νίκη της Λούτον στην ιστορία της στην Premier
PREMIER LEAGUE

19:00 - 30.09.2023

Απρόσμενες ήττες για Σίτι και Γιουνάιτεντ - Άνετες νίκες για Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ - Πρώτη νίκη της Λούτον στην ιστορία της στην Premier

Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η 7η αγωνιστική της Premier League, με τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ να πέφτουν θύματα εκπλήξεων από τη Γουλβς και την Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα. Αντίθετα εύκολο απόγευμα είχαν η Άρσεναλ που νίκησε 4-0 τη Μπόρνμουθ και η Γούεστ Χαμ που νίκησε με 2-0 τη Μπέρνλι. Ιστορική νίκη για τη Λούτον που πήρε την πρώτη της νίκη στην Premier μετά το 2-1 στην έδρα της Έβερτον.

Τον αγώνα αυτό θα θυμάται πιθανόν για πάντα ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αφού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 90+3', αντικαθιστώντας τον Λούκας Πακετά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι και το ντεμπούτο του με τη Γουέστ Χαμ αφού ο 25χρονος αγωνίστηκε ως βασικός στα παιχνίδια των Λονδρέζων σε Europa League και Carabao Cup. Συγκεκριμένα ο Μαυροπάνος έπαιξε στις νίκες απέναντι σε Μπάτσκα Τόπολα (3-1) και Λίνκολν (0-1).