Μαυροπάνος: «Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί με την Ιρλανδία, όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο»

Μαυροπάνος: «Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί με την Ιρλανδία, όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:05 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 12.10.2023

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η αυριανή αναμέτρηση (13/10, 21:45) της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Έβαν Φέργκιουσον.

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (13/10) για τα προκριματικά του Euro 2024 και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για πρόκριση στην τελική φάση μέσω του ομίλου της. 

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το πόσο σημαντική είναι η αυριανή αναμέτρηση (13/10, 21:45) της γαλανόλευκης κόντρα στην Ιρλανδία, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Έβαν Φέργκιουσον. 

Για το αν υπάρχει έξτρα πίεση για να πετύχουμε τρεις νίκες στον όμιλο: «Απομένουν τρία ματς για τον όμιλο. Πρώτος στόχος είναι να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό το ματς θα δούμε και θα μετά θα εξετάσουμε το παιχνίδι με την Ολλανδία και τη Γαλλία. Ξέρουμε ότι το δυνατό σημείο της Ιρλανδίας είναι οι στατικές φάσεις. Ο προπονητής μας έχει προπονήσει. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτό το κομμάτι». 

Για το must win ματς με την Ιρλανδία και τα παιχνίδια με Ολλανδία, Γαλλία στα οποία ονειρεύεται κάθε παίκτης ν’ αγωνιστεί: «Από την αρχή του ομίλου είχαμε θέσει στόχο την πρόκριση στο Euro. Ένα από τα ματς που θέλουμε να πάρουμε είναι αυτό με την Ιρλανδία. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε με την Ιρλανδία, ώστε να έχουμε αρκετές ελπίδες στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια με Ολλανδία, Γαλλία. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι να νικήσουμε την Ιρλανδία». 

Για το αν έχει δει τον Φέργκιουσον που έχει αλλάξει ομάδα: «Έχω παρακολουθήσει τους αντιπάλους μας. Ξέρω τον Φέργκιουσον κι όλους τους παίκτες. Είναι δυνατοί και ικανοί για πολλά πράγματα και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε»