Τελειώνει του Μαυροπάνου στην Γουέστ Χαμ αντί 20+5 εκατ. ευρώ

Ντίνος Μαυροπάνος

i

©Intime

Τελειώνει του Μαυροπάνου στην Γουέστ Χαμ αντί 20+5 εκατ. ευρώ

Κώστας Τόπας 09:33 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 22.08.2023

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στην Γουέστ Χαμ, καθώς η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τα «σφυριά» για την ολοκλήρωση του «deal».

Η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στη Γουέστ Χαμ δεν ήταν δεδομένη. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Foot Mercato», Σάντι Αούνα ο Έλληνας αμυντικός δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ, που έδειξαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, όλα κύλησαν ομαλά στην υπόθεση και παρά τα όσα ακούστηκαν, με αποτέλεσμα ο Έλληνας διεθνής στόπερ να ανακοινωθεί σήμερα (22/8) από τον σύλλογο του Λονδίνου.

Οπως αναφέρει μάλιστα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Γουέστ Χαμ και Στουτγκάρδη έχουν φτάσει σε συμφωνία και βρίσκονται, πλέον, σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να τονίζει πως απομένει μόνο να υπογράψει ο παίκτης και να ανακοινωθεί. Τα «σφυριά» έβγαλαν 20+5 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για να πείσουν την γερμανική ομάδα κι έτσι ο 25χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός θα ενταχθεί σύντομα στο ρόστερ της νέας ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιθυμία του Μαυροπάνου ήταν να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε πρώτη φορά για λογαριασμό των «κανονιέρηδων», ύστερα από τρία χρόνια στη Γερμανία, αρχικά ως δανεικός και από πέρυσι το καλοκαίρι με ενεργοποίηση ρήτρας αγοράς ύψους 3.200.000. ευρώ Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Έλληνα διεθνή είχε συνδεθεί με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι και τις Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μαυροπάνος μέτρησε 89 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Σε αυτόν τον αριθμό έχει απολογισμό επίσης οκτώ γκολ και δύο ασίστ. Μάλιστα το ένα τέρμα ήρθε φέτος στα μπαράζ παραμονής απέναντι στο Αμβούργο.