Με Γιώργο Σαββίδη το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Γιώργος Σαββίδης

i

©intime

Με Γιώργο Σαββίδη το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα Play Off.

Μάλιστα, λόγω της σημαντικότητας του αγώνα και του ποδοσφαιρικού τοπίου που έχει διαμορφωθεί είναι αρκετά πιθανό (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ταξιδέψει) να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος. 

Σε συζητήσεις που είχε με τους επιτελείς του Δικεφάλου το πρώην μέλος του Δ.Σ. των «ασπρόμαυρων» εξέφρασε τις σκέψεις του περί ταξιδιού στην πόλη, προκειμένου να βρεθεί στον αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως και ο πατέρας του, έτσι και ο Γιώργος Σαββίδης είναι δίπλα στην ομάδα και έχει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία αυτής. Όσον αφορά το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί έτσι ώστε να είναι στη πόλη έως το απόγευμα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να παραμείνει στην Ελλάδα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Σαββίδης αναμένεται να έχει και δια ζώσης συναντήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου να ενημερωθεί. με κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.