Ο elite Κουλμπάκοφ σφυρίζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Βερίσιμο στο Καραϊσκάκη, Μανούχος στη Λεωφόρο

Ο Κουλμπάκοφ προκάλεσε αντιδράσεις στην ΑΕΚ.

i

Αλεξέι Κουλμπάκοφ/ ©Intime

Ο elite Κουλμπάκοφ σφυρίζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Βερίσιμο στο Καραϊσκάκη, Μανούχος στη Λεωφόρο

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:29 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 30.03.2023

Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και ο Φάμπιο Βερίσιμο στο Ολυμπιακός-Άρης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/3) έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ για τα ματς της δεύτερης αγωνιστικής των play offs και των play outs της Stoiximan Super League

O Elite διαιτητής Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.  Βοηθοί του Λευκορώσου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Δανός Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ τη φετινή σεζόν διηύθυνε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3 στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και έχει ξαναβρεθεί στα ελληνικά γήπεδα και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα πριν σχεδόν ενάμιση χρόνο σφύριξε το ΠΑΟΚ-Άρης 2-0, προηγουμένως το Άρης-ΑΕΚ 1-3 και τον Ιούλιο του 2020 το Άρης-ΑΕΚ 1-4. Φέτος σφύριξε επίσης δύο αναμετρήσεις ομίλων Europa League και έναν Conference League.

Ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο θα διευθύνει το Ολυμπιακός - Άρης. Βοηθοί του Πορτογάλου θα είναι οι Πέδρο Φελισμπέρτο, Νούνο Μάνσο, με 4ο τον Μαλούτα και στο VAR τον επίσης Πορτογάλο Βάσκο Σάντος με τον Μεϊντάνα. 

Ο Φάμπιο Βερίσιμο θα σφυρίξει για τρίτη φορά συνολικά στη Super League. Είχε διευθύνει τη σεζόν 2020/21 το Βόλος-Ολυμπιακός (1-2) και την περασμένη σεζόν το ΑΕΚ - Ολυμπιακός (2-3).

Το Παναθηναϊκός-Βόλος θα σφυρίξει ο Μανούχος (VAR ο Ζαμπαλάς), το Λεβαδειακός-Ατρόμητος ο Φωτιάς (VAR ο Τσγκαράκης), το Παναιτωλικός-Λαμία ο Περράκης (VAR ο Ευαγγέλου), το ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και το Ιωνικός-Αστέρας ο Γκάμαρης (VAR ο Γκορτσίλας).

Μετά τα όσα συνέβησαν στην πρώτη αγωνιστική των playoffs της Stoximan Super League και τους διαιτητές και τη συνάντηση των «Big 6» με τον Στιβ Μπένετ και τον Παναγιώτη Μπαλτάκο ευελπιστούμε αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και σε όλους τους αγώνες να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο και όχι με τα εξωαγωνιστικά.