Με Κουέστα η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ

Με Κουέστα η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 17:49 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 17.01.2024

Πρόλαβε και δηλώνει παρών ο Ισπανός τερματοφύλακας. Επιστρέφουν στο βασικό σχήμα Μορόν, Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο.

Με τον Χούλιαν Κουέστα κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί τελικά ο Αρης κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός αισθάνεται καλύτερα και ο ακης Μάντζιος αποφάσισε να τον ξεκινήσει αντί του Χουτεσιώτη. Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο έλληνας τεχνικός δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο προπονητής του Αρη επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους παίκτες που ξεκούρασε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Άρης υποδέχεται τη Μπούντουτσνοστ με στόχο τη νίκη που θα του δώσει σημαντικό πλεονέκτημα
EUROCUP

08:51 - 17.01.2024

Ο Άρης υποδέχεται τη Μπούντουτσνοστ με στόχο τη νίκη που θα του δώσει σημαντικό πλεονέκτημα

Άρης και Μπούντουτσνοστ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη 15η αγωνιστική του Eurocup. Ο αγώνας διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και σε περίπτωση νίκης οι γηπεδούχοι παίρνουν σημαντικό προβάδισμα εναντίον των σημερινών του αντιπάλων.

Στην άμυνα, εκτός απο τον Κουέστα, ο Οντουμπάτζο θα παίξει δεξιά και ο Μοντόγια για μια ακόμη φορά αριστερά, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιλανο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τη θέση του τραυματία Ζυλ στο “6” θα πάρει ο Ντουκουρέ έχοντας δίπλα του τον Τζούρασεκ και λίγο πιο μπροστά τον Νταρίντα. Στην επίθεση επιστρέφει ο Μορόν στην κορυφή με τους Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο στις δυο πλευρές της επίθεσης.