Με μαύρα μπλουζάκια και επιγραφή «περαστικά γείτονα» οι παίκτες της Τράμπζοσπορ

Μανώλης Σιώπης

i

Μανώλης Σιώπης / ©intime

Με μαύρα μπλουζάκια και επιγραφή «περαστικά γείτονα» οι παίκτες της Τράμπζοσπορ

Κώστας Τσιακλής 16:24 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 04.03.2023

Την αλληλεγγύη της προς της Ελλάδα έδιξε η Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη, φορώντας μαύρα μπλουζάκια που έλεγαν «περαστικά γείτονα».

Την στήριξη της προς την Ελλάδα έδειξε η Τραμπζονσπόρ του Αναστάσιου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη, για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη, μετά την θανατηφόρα σύγκρουση δύο τρένων.

Οι παίκτες της Τουρκικής ομάδας βγήκαν για προθέρμανση στο παιχνίδι κόντρα στην Ουμρανιγεσπόρ με μαύρα μπλουζάκια σε ένδειξη πένθους. Τα μπλουζάκια δεν ήταν απλώς μαύρα καθώς είχαν τις σημαίες των δύο χωρών και έγραφαν επάνω τους «Περαστικά γείτωνα», τόσο στα ελληνικά , όσο και στα τουρκικά.

Η Ελλάδα είχε στηρίξει και αυτή την Τουρκία στη δική της δοκιμασία με τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν την χώρα με διάφορες κινήσεις αλληλεγγύης. Οι δύο χώρες άφησαν πίσω τις διαφορές τους και στήριξε η μια την άλλη σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουν.

«Kαληνύχτα Ελλάδα»

«Kαληνύχτα Ελλάδα»

Η θλίψη για το «τρένο του θανάτου» έγινε οργή. Η Χριστίνα Βραχάλη γράφει για τις θλιβερές ημέρες που κανένας δεν θα ξεχάσει και την οργή που προκαλεί η τραγωδία στα Τέμπη...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναστάσιος Μπακασέτας έμεινε εκτός αποστολής στον συγκεκριμένο αγώνα λόγω τραυματισμού. Ο γιατρός της ομάδας, Χαλίλ Πολάτ, μίλησε για το πρόβλημα του Έλληνα άσου, λέγοντας:

«Όσον αφορά στο αποτέλεσμα της σημερινής εξέτασης του Μπακασέτα, εντοπίστηκε μυικός τραυματισμός στον αριστερό τετρακέφαλο. Ξεκίνησε η θεραπεία του ποδοσφαιριστη».

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι το μέγεθος του τραυματισμού του Έλληνα μεσοεπιθετικού, καθιστώντας για την ώρα τον εαυτό του αμφίβολο για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος με Γιβραλτάρ και Λιθουανία.