Με Μπάμπα η προεπιλογή της Γκάνας για το Copa Africa

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

Με Μπάμπα η προεπιλογή της Γκάνας για το Copa Africa

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είναι στην προεπιλογή της πατρίδας του για το Copa Africa.

Ο Μπάμπα Ράχμαν ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Copa Africa, αφού ο έμπειρος μπακ του ΠΑΟΚ κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Γκανάς, ενόψει του μεγάλου ποδοσφαιρικού τουρνουά της Αφρικής.

H διοργάνωση θα διεξαχθεί από τα μέσα του Ιανουαρίου έως και τις αρχές Φεβρουαρίου, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, αφού θα έχει εγχώριες υποχρεώσεις σε Κύπελλο και Super League, με τον Μπάμπα να αποτελεί βασικό κομμάτι της αριστερής πλευράς του Δικεφάλου.

Η κλήση του Μπάμπα Ράχμαν, ωστόσο προκάλεσε ενθουσιασμό στους Γκανέζους, αφού ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του.

Όσον αφορά τα ματς που θα δώσει η Γκάνα στο Group Β, αυτά θα είναι με Πράσινο Ακρωτήρι (14/1), Αίγυπτο (18/1) και Μοζαμβίκη (22/1).

Πρέπει να σημειωθεί πως τόσο ο Ουίλιαμ Τρόστ Έκονγκ (Νιγηρία) όσο και ο Άλι Σαμάτα (Τανζανία) βρίσκονται στις προεπιλογές των χωρών τους για το Copa Africa, χωρίς αυτό να σημαίνει για την ώρα πως οι τρεις Αφρικανοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται και στην τελική αποστολή των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων για το μεγάλο τουρνουά του αφρικανικού ποδοσφαίρου.