To παίρνει πάνω του ο Ιβάν για την ανανέωση Τάισον

Τάισον

i

© Intime

To παίρνει πάνω του ο Ιβάν για την ανανέωση Τάισον

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Βραζιλιάνου.

Ο Τάισον Φρέντα κλέβει την παράσταση φέτος στον ΠΑΟΚ, αφού ο Βραζιλιάνος είναι απολαυστικός σε κάθε του εμφάνιση και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με ποδοσφαιριστή που κλείνει τα 36 του έτη.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί μια από τις σταθερές του ΠΑΟΚ στην έως τώρα σεζόν και οι εμφανίσεις του έχουν ήδη ανοίξει την κουβέντα περί ανανέωσης του. Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμα στους επιτελείς της ΠΑΕ ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τάισον, θα το αναλάβει αυτός.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκλεισε αυτή τη μεταγραφή πριν από ένα χρόνο και ανέλαβε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τάισον που λήγει το καλοκαίρι.

Με τον Βραζιλιάνο, ο Σαββίδης έχει προσωπική επαφή και μιλούν απευθείας, αφού λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στην Σαχτάρ, ο Τάισον μιλά πολύ καλά τα ρώσικά.

Από την ώρα που το θέμα το ανέλαβε ο ίδιος ο Σαββίδης, είναι προφανές ότι δε θα αργήσει να κλείσει, όπως έγινε και πριν από λίγο καιρό με το θέμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες.

Για τον Τάισον υπάρχει η θετική εισήγηση του Λουτσέσκου, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στην Τούμπα.

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ