Παραμένουν εκτός Ζίβκοβιτς και Τάισον ενόψει Κηφισιάς

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

Παραμένουν εκτός Ζίβκοβιτς και Τάισον ενόψει Κηφισιάς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:46 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 19.12.2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σημερινή (19/12) προπόνηση με φόντο την Κηφισιά και με τους Τάισον - Ζίβκοβιτς να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο... ασταμάτητος ΠΑΟΚ πέρασε κι από την Τρίπολη, πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League και πλέον έχει μπροστά της μία τελευταία πρόκληση για το 2023.

Ο Δικέφαλος θα κοντραριστεί την ερχόμενη Πέμπτη (21/12) με την Κηφισιά στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση (19/12), ο Ρουμάνος τεχνικός είδε ξανά τους Τάισον και Ζίβκοβιτς να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με τα περιθώρια να... στενεύουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με την Κηφισιά φτάνει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση στην Αθήνα. Το πρόγραμμα της Τρίτης (19.12) περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής. 

Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία, μέσα από διάφορες ασκήσεις. Οι Τάισον και Α.Ζίβκοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 

Την Τετάρτη (20.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα».