Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή 792 μέρες μετά

Ντεσπόντοφ - Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή 792 μέρες μετά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:25 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 19.12.2023

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Ο... ασταμάτητος ΠΑΟΚ «απέδρασε» από την Τρίπολη και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα (1-4), με τους Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ να πετυχαίνουν τα γκολ για τους Θεσσαλονικείς.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, έστειλαν τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 792 μέρες μετά.

Στις 17 Οκτωβρίου του 2021, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε επικρατήσει εκτός έδρας του ΟΦΗ (1-3) και βρέθηκε στην πρώτη θέση με την ολοκλήρωση της 5ης στροφής, έχοντας... συγκάτοικο τον Βόλο, τον οποίο μάλιστα δεν κατάφερε να κερδίσει στην αμέσως επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα σε ένα αξέχαστο ματς (4-4).

Δείτε την τωρινή βαθμολογία:

Ιβάν Σαββίδης: Έτοιμος να προσθέσει ακόμα ένα στέλεχος στο ΔΣ της ΠΑΕ!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν σκέψεις από τον Ιβάν Σαββίδη περί στελέχωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχει στο μυαλό του να ενισχύσει το Διοικητικό Συμβούλιο των «ασπρόμαυρων» με ένα ακόμα στέλεχος.

Στο μυαλό του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει ένα άτομο από το εξωτερικό και η κουβέντα έχει ήδη ανοίξει επί του θέματος, χωρίς ωστόσο για την ώρα να υπάρχει κάτι οριστικό.

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:47 - 19.12.2023

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη «μάχη» του τίτλου να αναμένεται αμφίρροπη. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Ωστόσο, αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα το επόμενο χρονικό διάστημα και όπως όλα δείχνουν αυτές δεν θα αργήσουν ιδιαίτερα.