Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Big 4

i

© Intime

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:47 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 19.12.2023

Μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη «μάχη» του τίτλου να αναμένεται αμφίρροπη. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος το σερί του σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ενώ πλέον μετά το διπλό στην Τρίπολη βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-4) και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Περιστέρι και γνώρισε την ήττα με ανατροπή (3-2), έχοντας «μοιραίο» τον Μπρινιόλι. Η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς στο Αγρίνιο και την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή. Μπορεί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο στη συνέχεια «αυτοκτόνησε» και δέχτηκε δύο γκολ, με αποτέλεσμα να μείνει στην ισοπαλία (2-2).

Τέλος, ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από τις Σέρρες χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί (0-1), με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να κάνει το 2/2 στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Δείτε τη βαθμολογία εδώ:

Μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, οι στοιχηματικές εταιρείες «αναδεικνύουν» πρωταθλήτρια την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, το να κατακτήσουν τον τίτλο οι κιτρινόμαυροι έχει απόδοση 3.25. Λίγο πιο ψηλά βρίσκεται ο Ολυμπιακός με 3.35, ενώ το αναδειχθούν πρωταθλητές Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχει απόδοση 4.00.