Ντέμης: «Ο Μπρινιόλι που ξέρουμε δεν θα κολλούσε και θα προλάβαινε την μπάλα»

Ντέμης - Μπρινιόλι

i

© Intime

Ντέμης: «Ο Μπρινιόλι που ξέρουμε δεν θα κολλούσε και θα προλάβαινε την μπάλα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:07 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 19.12.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να μιλήσει για την ήττα του Παναθηναϊκού και την εικόνα του Μπρινιόλι.

Σε ένα ματς που τα είχε όλα για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ατρόμητος «λύγισε» τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι με ανατροπή (3-2) κι έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχει» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Από την άλλη, οι πράσινοι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, έχοντας «μοιραίο» τον Μπρινιόλι.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports την ήττα του Παναθηναϊκού και στάθηκε στον Μπρινιόλι, ο οποίος περνάει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος.

«Εγώ δεν είδα τόσο κακό τον Παναθηναϊκό. Όπως είπα και πριν, τα λάθη, ειδικά αυτά του τερματοφύλακα, δεν μπορείς να τα παλέψεις. Δεν μπορείς ως προπονητής να τα διορθώσεις. Πιο μεγάλη εντύπωση μου έκανε το τρίτο γκολ. 

Ένα από τα καλά χαρακτηριστικά του Μπρινιόλι είναι το ότι αυτές τις μπαλιές τις καθαρίζει επειδή παίζει ψηλά. Μπορεί να περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Μπορεί να τον επηρέασε το πρώτο γκολ που δέχτηκε, μπορεί ψυχολογικά να μην είναι καλά. Δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Μπρινιόλι που ξέρουμε θα ήταν πιο έξω και δεν θα κολλούσε. Θα προλάβαινε την μπάλα», τόνισε αρχικά ο Ντέμης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει αμυντικά θέματα. Το να δέχεσαι γκολ από λάθος δημιουργεί μια ανασφάλεια και επηρεάζει ψυχολογικά την άμυνα. Ήταν φλύαρος σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού. Η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο δύσκολη. Όταν κάνει λάθος ο τερματοφύλακας δέχεσαι γκολ. Και ο Λοντίγκιν είναι πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά και εκείνος έκανε λάθος. Και στην ΑΕΚ έχει συμβεί αυτό και οι δύο έχουν κάνει λάθη», δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.