Με Πινέδα η προπόνηση της ΑΕΚ
i

Ορμπελίν Πινέδα/intime

Με Πινέδα η προπόνηση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 17:55 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 27.02.2024

Ο Πινέδα επέστρεψε στην Αθήνα και μπαίνει κατευθείαν στην δουλειά των προπονήσεων της ΑΕΚ

Με δεδομένο πως ήδη από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Ορμπελίν Πινέδα μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα, πλέον βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή. Χθες η ΑΕΚ είχε ρεπό, αλλά σήμερα που επιστρέφει στις προπονήσεις στα Σπάτα, θα βρει και τον Μεξικανό χαφ. 

Ο Πινέδα θα ενσωματωθεί κανονικά πλέον στις προπονήσεις. Και με δεδομένο πως βρισκόταν σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική Μεξικού, θα ανεβάσει και σχεδόν αμέσως τους ρυθμούς της δουλειάς. Μάλιστα το πιο πιθανό είναι πως θα δώσει κανονικά το παρών και στην κυριακάτικη γενική πρόβα της ΑΕΚ, απέναντι στην Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα. 

Αναλογικά με το πόσο μακριά πήγε το ταξίδι της εθνικής του Μεξικού στο Gold Cup, ο Πινέδα δεν ξεκουράστηκε σχεδόν καθόλου μετά την διοργάνωση. Ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έπαιξε στον τελικό, το περασμένο Σάββατο μπήκε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει για την Ελλάδα. Όμως και ο Μεξικανός χαφ, όπως και ο Λιβάι Γκαρσία, ήθελε να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της Ευρώπης. Κάτι που αποτελούσε επιθυμία και του Ματίας Αλμέιδα.