Με σημαντική απουσία στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ!

Μπάμπα

i

Μπάμπα/©Intime

Με σημαντική απουσία στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ!

Ο Ράχμαν Μπάμπα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 31/3 αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη 2η αγωνιστική των Play Off της Super League. Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη προκειμένου να... ρεφάρει μετά την ήττα από τον Άρη στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» ωστόσο δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Ράχμαν Μπάμπα, που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί από το παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έπειτα. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωση της:

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Ο Δικέφαλος ολοκληρώσε την προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση. Η προπόνηση του Σαββάτου (30.03) ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο και δε θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Εκτός αποστολής κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που συνέχισε με θεραπεία.Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.