Ο Κωνσταντέλιας πήρε βραβείο για τη «ζωγραφιά» στο Περιστέρι (vid)

Κωνσταντέλιας

i

© Super League

Ο Κωνσταντέλιας πήρε βραβείο για τη «ζωγραφιά» στο Περιστέρι (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:45 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 30.03.2024

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα της νίκης του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και λίγες εβδομάδες αργότερα παρέλαβε το βραβείο για το κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής.

Η γκολάρα του Γιάννη Κωνσταντέλια πήρε βραβείο!

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από το Περιστέρι επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0.

Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σβαμπ «λύτρωσε» τους ασπρόμαυρους, ενώ στις καθυστερήσεις ο «Ντέλιας» έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο ίδιος είδε τον Τσιντώτα εκτός εστίας κι επιχείρησε το σουτ από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Όπως γνωστοποίησε πριν από λίγο η Stoiximan Super League, το συγκεκριμένο τέρμα βραβεύτηκε ως το κορυφαίο της αγωνιστικής, με αποτέλεσμα ο νεαρός σούπερ σταρ να προσθέσει ακόμη μία διάκριση στο βιογραφικό του.

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Βest Goal 21ης αγωνιστικής, για το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών», αναφέρει η διοργανώτρια αρχή.

Προπόνηση κι αναχώρηση για τον ΠΑΟΚ - Τα νεότερα για Μπάμπα

Η επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (31/3, 18:00), σε ένα ντέρμπι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης κόντρα στο «τριφύλλι», με την προετοιμασία να έχει μπει στην τελική ευθεία. Το σημερινό πρόγραμμα (29/3) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Ράχμαν Μπάμπα έκανε ξανά ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόστ Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».