Προπόνηση κι αναχώρηση για τον ΠΑΟΚ - Τα νεότερα για Μπάμπα

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

Προπόνηση κι αναχώρηση για τον ΠΑΟΚ - Τα νεότερα για Μπάμπα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:04 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 29.03.2024

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Ράχμαν Μπάμπα να κάνει ξανά ατομικό στο γήπεδο.

Η επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (31/3, 18:00), σε ένα ντέρμπι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης κόντρα στο «τριφύλλι», με την προετοιμασία να έχει μπει στην τελική ευθεία. Το σημερινό πρόγραμμα (29/3) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Ράχμαν Μπάμπα έκανε ξανά ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόστ Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».

Ο Δανός Ρέντερ σφυρίζει στη Λεωφόρο - Ο Σλοβένος Γιουγκ στην Opap Arena

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/3) τους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες των playoffs και των playouts της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ΚΕΔ όρισε τον Δανό Μίκελ Ρέντερ στην αναμέτρηση της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Βοηθοί του θα είναι οι Γιουρντακούλ Ντένιζ και Μάστρουπ Γιάκομπ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Γιόνας Χάνσεν.

Στην αναμέτρηση της «Opap Arena» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ. Βοηθοί του θα είναι οι Ματέι Ζούνικ και Μάνουελ Βιντάλι, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Νέγιτς Καϊτάζοβιτς.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους ορισμούς των διαιτητών της 2ης αγωνιστικής των playoffs και των playouts.