Μόνο οι Σλοβένοι έλειψαν από το Κορωπί

Ανταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ

i

Intime

Μόνο οι Σλοβένοι έλειψαν από το Κορωπί

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:12 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 27.03.2024

Οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς είναι οι τρεις διεθνείς που δεν ενσωματώθηκαν την Τετάρτη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τους υπόλοιπους να επιστρέφουν στη βάση τους.

Μόνο τρία ονόματα καταγράφηκαν την Τετάρτη στο απουσιολόγιο του Φατίχ Τερίμ την Τετάρτη. Από την προπόνηση του Παναθηναϊκού έλειψαν μόνο οι τρεις Σλοβένοι, Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Οι υπόλοιποι πέντε διεθνείς βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Οι Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης, Ζέκα, Γιούρι Λοντίγκιν και Σαμέτ Ακαϊντίν τέθηκαν στη διάθεση του Τούρκου προπονητή και το πιο σημαντικό είναι πως είναι απόλυτα υγιείς.

Ασφαλώς, οι διεθνείς ακολούθησαν πιο χαλαρή εκγύμναση επειδή προέρχονται από παιχνίδια και πολύωρα ταξίδια. Από την Πέμπτη, θα ενταχθούν στο ομαδικό πρόγραμμα, για να εντείνει ο Τερίμ την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο 71χρονος τεχνικός δούλεψε ξανά στην τακτική με το δίτερμα στο μισό γήπεδο, όμως περιμένει να έχει όλο το ρόστερ για να πάρει τις οριστικές αποφάσεις. Πάντως, ο Τερίμ θα διατηρήσει τη συνταγή του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, με μερικές πινελιές.

Ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει τον Μπακασέτα με κάθε τρόπο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:20 - 27.03.2024

Ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει τον Μπακασέτα με κάθε τρόπο

Οι Έλληνες διεθνείς επιστρέφουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν στον Τάσο Μπακασέτα όλη τη στήριξη που χρειάζεται μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας.

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, fun game και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις πρέσινγκ και κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. 

Αποθεραπεία ακολούθησαν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς με την εθνική Σλοβενίας  Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τετάρτης.