Επιστροφή στη δράση για τα playouts με «τελικούς» σε Πανθεσσαλικό και Ζωσιμάδες

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός

i

© Intime

Επιστροφή στη δράση για τα playouts με «τελικούς» σε Πανθεσσαλικό και Ζωσιμάδες

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:45 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 30.03.2024

Οι αναμετρήσεις Βόλος - Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός είναι αυτές που ξεχωρίζουν από τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων έχουν ολοκληρωθεί και τα playouts της Stoiximan Super League επιστρέφουν, με το σημερινό πρόγραμμα (30/3) να περιλαμβάνει δύο «τελικούς».

Ο λόγος γίνεται για τις αναμετρήσεις Βόλος - Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός, με τις τέσσερις αυτές ομάδες να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να παλεύουν με φόντο τη σωτηρία τους.

Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης

Την αυλαία θα ανοίξει ο αγώνας στον «Λάκκο των Λεόντων». Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης (15:00), με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην επιστροφή στα τρίποντα. Στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία ηττήθηκε στο Αγρίνιο (3-0) από τον Παναιτωλικό, ενώ οι Αρκάδες γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο (0-2).

Οι κόκκινοι βρίσκονται στην 9η θέση με 27 πόντους και μόλις στο -4 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης.

Βόλος - Κηφισιά

Λίγες ώρες αργότερα σειρά θα πάρει η σπουδαία αναμέτρηση με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Πανθεσσαλικό. Βόλος και Κηφισιά θα... διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα «must win» ματς και για τους δύο. Στην πρώτη αγωνιστική των playouts, ο σύλλογος της Μαγνησίας πέρασε εμφατικά από την Τρίπολη (0-2), ενώ το σύνολο του Κώστα Μπράτσου έμεινε «άσφαιρο» και στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ (0-0).

Όσον αφορά στο βαθμολογικό κομμάτι, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 22 πόντους, στο +4 από τον τελευταίο ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός

Στις 19:30 θα ακολουθήσει ο δεύτερος «τελικός» στην Ήπειρο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό σε μία αναμέτρηση δίχως αύριο. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει το τρίποντο της νίκης καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα... μπλέξει άσχημα. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Γρηγορίου ηττήθηκε στο Περιστέρι (3-2), ενώ οι Αγρινιώτες επικράτησαν άνετα του Πανσερραϊκού (3-0).

Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 18 πόντους, με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται στο +5.

ΟΦΗ - Ατρόμητος

Τέλος, το πρόγραμμα της δεύτερης στροφής θα κλείσει με τον αγώνα στην Κρήτη μεταξύ του ΟΦΗ και του Ατρόμητου (20:00). Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες με στόχο να σπάσουν το σερί των μεταξύ τους ισοπαλιών, ενώ μέχρι στιγμής δείχνουν να μην κινδυνεύουν σε ότι αφορά την επιβίωσή τους.

Την περασμένη αγωνιστική, ο ΟΦΗ έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στην Καισαριανή, ενώ οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ (3-2).

Δείτε εδώ τη βαθμολογία των playouts