Με απουσίες, αλλά και με διάθεση για ευκαιρίες η αποστολή του Ατρόμητου κόντρα στον ΟΦΗ

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Με απουσίες, αλλά και με διάθεση για ευκαιρίες η αποστολή του Ατρόμητου κόντρα στον ΟΦΗ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:48 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 29.03.2024

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον ΟΦΗ, με τον Σάσα Ίλιτς να γνωστοποιεί την αποστολή της ομάδας.

ΟΦΗ και Ατρόμητος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Γεντί Κουλέ» (30/3, 20:00), για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Κρητικούς και ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Η πρόθεση του Σέρβου τεχνικού είναι να δώσει ευκαιρίες και σε νέους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στη φετινό πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό εκτός αποστολής έμειναν οι: Κιβρακίδης, Τζαβέλλας και Ντιρκς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Μαρκετζάνι, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Πομόνης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούντε, Καμαρά, Βρακάς, Κούεν, Ρομπάιγ, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας

Θέλει να κρατήσει Κούντε ο Ατρόμητος - Τα σενάρια για Γερμανία και Τουρκία

Δικό του φαίνεται πως θέλει να κάνει ο Ατρόμητος τον Πιέρ Κούντε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του Μέσο της Αφρικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Africafoot», οι Περιστεριώτες είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον μέσο μετά το πέρας του καλοκαιριού.

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, με τον ίδιο να επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά το πέρας του δανεισμού του. Ωστόσο και εκεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών τελειώνει, με τον ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος. Στο στρατόπεδο του συλλόγου των δυτικών προαστίων εικάζεται πως έχουν στα πλάνα του να τον κρατήσουν δικό τους, ετοιμάζοντας πρόταση διετίας.

«Δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο, ο Πιερ Κούντε Μαλόνγκ θα μπορούσε κάλλιστα να επεκτείνει την περιπέτειά του με την ελληνική ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Αφού έπαιξε δευτερεύον ρόλο στον Ολυμπιακό, ο ίδιος δόθηκε στον Ατρόμητο. Μετά το τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2024, με τους «ερυθρόλευκους», ο Καμερουνέζος διεθνής είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στη συντακτική ομάδα του Africafoot , ο Ατρόμητος θα του προσφέρει συμβόλαιο για δύο επιπλέον σεζόν.

Ο Κούντε Μαλόνγκ, που θέλει πάση θυσία να επιστρέψει σε μια ομάδα όπου θα έχει σημαντικό ρόλο, θα μπορούσε να δεχθεί τη συμφωνία από το εν λόγω κλαμπ, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία να τον κρατήσει. Ωστόσο, το "αδάμαστο λιοντάρι" θα μπορούσε να δεχθεί κρούση από τουρκικούς και γερμανικούς συλλόγους. Ακόμα δεν υπάρχει, όμως, κάτι χειροπιαστό», ανέφερε μεταξύ άλλων το «Africafoot».