Με Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ατρόμητο

Μπάουμαν

i

Μπάουμαν/©Intime

Με Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ατρόμητο

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:04 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 29.03.2024

Ο Νοάμ Μπάουμαν επέστρεψε στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, μετά την ολοκλήρωση των διεθνών του αγωνιστικών υποχρεώσεων και βρίσκεται στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα (30/3, 20:00) με τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο (30/3, 20:00) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Στη σημερινή προπόνηση των Κρητικών συμμετείχε κι ο Νοάμ Μπάουμαν, καθώς επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Έτσι, ο Ελβετός πορτιέρε υπολογίζεται κανονικά για ματς με τους Περιστεριώτες, κάτι που δεν ισχύει για τον Σαντιάγο Μοσκέρα που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Θυμίζουμε ότι εκτός είναι κι οι Μπρεσάν, Χιμένεθ, Νέιρα, Λάρσον και Σημαντηράκη αλλά και τους Σωτηρίου, Αδαμάκη, Καλαφάτη και Κουτεντάκη.

Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγέγκος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Φελίπε και Θεοδοσουλάκη.

Δέλλας: «Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας, είναι θέμα αξιοπρέπειας να νικήσουμε τα ματς»

Ο Τραϊανός Δέλλας σε συνομιλία του με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (27/3) είπε αναφορικά με το το πως μπορεί να κρατήσει ο ίδιος στην «τσίτα» τους ποδοσφαιριστές: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κινήτρου, αλλά θέμα αξιοπρέπειας δικιάς μας, αναλογιζόμενοι το τι έχει συμβεί μέσα στην χρονιά νομίζω ότι θα πρέπει να αποδείξουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας, στον κόσμο μας ότι αυτό που γινόταν πριν ανήκει στο παρελθόν και αξίζουν καλύτερα πράγματα για το μέλλον. Από εκεί και πέρα σας είπα είναι όλα δύσκολα παιχνίδια και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την δικιά μας δομή που έχουμε καταφέρει να περάσουμε αυτό το διάστημα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μας φύγει το «άγχος» από τα παιδιά, ώστε να μπορέσουμε να αποδώσουμε καλύτερα».

Ενώ για το αν είναι οδηγός το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Κηφισιά: «Σας είπα και μετά το παιχνίδι ότι υπήρχε προσπάθεια και αυτό που ζητήσαμε από τα παιδιά να κάνουμε, όμως αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ, το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, ενέργεια και αυτά προσπαθούμε μέρα με την ημέρα να τα διορθώσουμε. Σε κάθε μας θέλω να πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτό είναι το σκεπτικό μου, ειδικά στα play outs είναι αυτού του επιπέδου και ένας βασικός παράγοντας για εμένα είναι το κομμάτι έδρα, που έδρα σημαίνει σπίτι και πρέπει να το προστατέψουμε όπως και να' χει».