Ζημιά στον ΟΦΗ: Νοκ άουτ τέθηκαν Χιμένεθ και Λάρσον

Ζημιά στον ΟΦΗ: Νοκ άουτ τέθηκαν Χιμένεθ και Λάρσον

Στέλιος Βαρδάκης 16:39 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 23.03.2024

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ Χεσούς Ζιμένεθ και Έρικ Λάρσον υπέστησαν θλάση και θα μείνουν εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Τα νέα στον ΟΦΗ ήταν δυσάρεστα μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν ο Χεσούς Χιμένεθ και ο Έρικ Λάρσον.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν θλάση β’ βαθμού κι αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να μείνουν εκτός τουλάχιστον για 2-3 εβδομάδες. Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός έχει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και ο 33χρονος Σουηδός δεξιός μπακ στην κνήμη.

Θα λείψουν, λοιπόν, από τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στις 30 του μήνα, αλλά κι από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» στις 6 Απριλίου. Στόχος είναι να προλάβουν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις 13 Απριλίου για την 4 αγωνιστική των playouts.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου του ΟΦΗ: «Ο ποδοσφαιριστής, Jesús Jiménez, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο (μαγνητική τομογραφία) στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού.

Ο ποδοσφαιριστής, Eric Larsson, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο (μαγνητική τομογραφία) στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και διαγνώστηκε με θλάση β’ βαθμού.

Η κατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμάται».