Ανοιχτός για το μέλλον του ο Λάρσον: «Θα επιδιώξω αυτό που είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένεια μου»

Έρικ Λάρσον

i

©Intime

Ανοιχτός για το μέλλον του ο Λάρσον: «Θα επιδιώξω αυτό που είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένεια μου»

Στέλιος Βαρδάκης 11:48 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 19.03.2024

Αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του στον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Έρικ Λάρσον, ο οποίος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε και στον Τραϊανό Δέλλα.

Ο Έρικ Λάρσον βρίσκεται στον ΟΦΗ από το καλοκαίρι του του 2022. Στην Κρητική ομάδα υπέγραψε έπειτα από 4,5 χρόνια που πέρασε στη Μάλμε και το τωρινό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το επερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, «fotbolldirekt.se», αναφέρθηκε στο μέλλον του, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά σχετικά με αυτό. «Θα επιδιώξουμε αυτό που είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένεια μου, ανεξάρτητα από το αν είναι στο εξωτερικό ή στην Σουηδία. Είμαι ανοικτός για περισσότερες προκλήσεις», ήταν τα λόγια του δεξιού μπακ του ΟΦΗ.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον νέο του προπονητή Τραϊανό Δέλλα, για τον οποίο είπε: «Είναι προφανώς ωραίο να έχουμε έναν τέτοιο νικητή ως ηγέτη».

Ο Λάρσον με τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου έχει καταγράψει συνολικά 61 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ και 7 ασίστ σε σχεδόν δύο χρόνια που φοράει τα «ασπρόμαυρα».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λάρσον:

«Πριν υπογράψεις στον ΟΦΗ Κρήτης, μιλήσαμε για την αβεβαιότητα των μισθών στην Ελλάδα, οπότε και δήλωσες ότι "θα τηλεφωνούσα στη μαμά μου αν τελείωναν τα λεφτά"».

- «Ναι, αλλά έχω τους μισθούς μου. Δεν είναι ακριβώς όπως στη Σουηδία, όπου έρχονται στις 25 κάθε μήνα, αλλά τα χρήματα έχουν φτάσει, οπότε δεν χρειάστηκε να τηλεφωνήσω στη μαμά μου».

«Το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι, θα μπορούσες να αγωνιστείς σε άλλο σύλλογο;»

- «Μπορώ να φύγω ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν έχω ιδέα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Είχα δύο καλά χρόνια εδώ και η καριέρα μου είναι ακόμα σύντομη, οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να δω κάτι άλλο. Οι άλλες μου ομάδες Gefle και Sundsvall δεν παίζουν στο σουηδικό πρωτάθλημα. Αυτό που αισθάνομαι καλύτερα συνολικά για μένα και την οικογένειά μου, θα το επιδιώξουμε, είτε είναι στο εξωτερικό είτε στη Σουηδία. Είμαι ανοιχτός στα περισσότερα πράγματα».

«Πώς είναι η επαφή με τη Μάλμε;»

- «Έχω επαφές με κάποιους από τους παίκτες. Έχω δει μερικά παιχνίδια και φαίνονται πολύ επικίνδυνοι φέτος. Νομίζω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις υπό τις οδηγίες του Henrik Rydström».

«Προπονητής σου στον ΟΦΗ είναι ο Έλληνας θρύλος Τραϊανός Δέλλας, ο αμυντικός από την εντυπωσιακή Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004. Πως είναι να συνεργάζεσαι με έναν θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου;»

- «Είναι προφανώς ωραίο να έχουμε έναν τέτοιο νικητή ως ηγέτη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα πραγματικά το θρυλικό του status, αλλά ναι, έχει ένα απίστευτο status και ο κόσμος τον ακούει πραγματικά. Μου αρέσει ο Δέλλας».