Ο Ατζούν αποκάλυψε νέα επικοινωνία με τον Τερίμ!

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Ο Ατζούν αποκάλυψε νέα επικοινωνία με τον Τερίμ!

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:57 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 18.03.2024

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παραδέχτηκε ότι μίλησε με τον Τερίμ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και αποκάλυψε τι συζήτησαν μεταξύ τους!

Η ανάμειξη του Ατζούν Ιλιτζαλί στη γνωριμία και στη συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ είναι πασίγνωστη. Άλλωστε, ο ίδιος ο τηλεοπτικός παραγωγός ριάλιτι, την έχει επιβεβαιώσει με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο, αμέσως μετά την πρόσληψη του «αυτοκράτορα» από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατζούν διατηρεί φιλική σχέση με τον Τερίμ και επικοινωνούν συχνά μέσω τηλεφώνου. Ο Ατζούν έχει προσωπικό ενδιαφέρον για την επιτυχία του Τερίμ αφού τον πρότεινε στον Αλαφούζο και συνεργάζεται επαγγελματικά με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ.

Μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού με 3-1 επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ατζούν ήταν από τους πρώτους που τηλεφώνησαν στον συμπατριώτη του προπονητή, για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του.

Ο Τούρκος παραγωγός αποκάλυψε ο ίδιος τη συνομιλία με τον τεχνικό του Τριφυλλιού και πρόσθεσε ότι συζήτησαν και για άλλα θέματα! Όπως τη διοργάνωση του ριάλιτι Survivor στην Τουρκία, για την οποία ο Τερίμ ρώτησε λεπτομέρειες.

«Ο Παναθηναϊκός του προπονητή Φατίχ Τερίμ, νίκησε στο μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να του δώσω συγχαρητήρια και προς το τέλος της συνομιλίας μας, με ρώτησε για την εκπομπή. Θέλω να καταδείξω ότι όλοι γνωρίζουν για τη δουλειά μας, ακόμα και όταν δεν βρίσκονται στην Τουρκία» δήλωσε ο Ατζούν.

Το ενδιαφέρον του Τερίμ για το τουρκικό Survivor δεν πρέπει να εκπλήσσει. Όταν δύο φίλοι συζητούν, ο ένας μαθαίνει τα νέα του άλλου και ο Ατζούν δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε αυτά τα τηλεοπτικά θεάματα.