Ο πρόεδρος της Χετάφε επιβεβαιώνει την αποχώρηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Νεμάνια Μαξίμοβιτς

i

© PrtScr

Ο πρόεδρος της Χετάφε επιβεβαιώνει την αποχώρηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Δημήτρης Χούπης 11:08 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 17.03.2024

Ο πρόεδρος της Χετάφε σε δηλώσεις που έκανε, επιβεβαίωσε ότι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, θα αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρελθόν από τη Χετάφε θα αποτελέσει ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς στο τέλος της σεζόν. Η είδηση αυτή λίγο πολύ ήταν γνωστή, αλλά αυτή τη φορά έγινε από τα... χείλη του προέδρου του ισπανικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε στο DAZN ο πρόεδρος της ομάδας της Μαδρίτης αναφέρθηκε στο μέλλον του Σέρβου, τονίζοντας ότι θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου λήγει και το συμβόλαιό του.

Ωστόσο δεν αναφέρθηκε πουθενά το όνομα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο έχει έρθει σε συμφωνία από τον περασμένο Γενάρη. Ο πρόεδρος της Χετάφε όμως δήλωσε ότι ο Μαξίμοβιτς θα αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο για να βρίσκεται πιο κοντά στην πατρίδα του, επιλέγοντας είτε μια ομάδα από τη Σερβία είτε από μια κοντινή χώρα.

«Ο Μαξίμοβιτς θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Ήτανε μαζί μας στην Ισπανία για αρκετά χρόνια και θέλει να επιστρέψει με την οικογένειά του στην πατρίδα του ή σε κάποια χώρα κοντά σ' αυτή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Ο Σέρβος είχε δεχτεί πρόταση ανανέωσης από τη Χετάφε, αλλά τελικά επέλεξε να αποχωρήσει μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Παναθηναϊκό έχει διάρκεια τριών χρόνων. Στην αρχή της συμφωνίας οι «πράσινοι» είχαν σκοπό να τον αποκτήσουν από τον Ιανουάριο, αλλά τελικά ο 29χρονος θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας από το καλοκαίρι.

Οι Τούρκοι αποκάλυψαν το μέλλον του Μουσλέρα που γράφτηκε για Παναθηναϊκό!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:52 - 14.03.2024

Οι Τούρκοι αποκάλυψαν το μέλλον του Μουσλέρα που γράφτηκε για Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Γαλατάσαραϊ ήρθε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Φερνάντο Μουσλέρα, για τον οποίο γράφτηκε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του.

Ο διεθνής μέσος βρίσκεται στην ομάδα της Μαδρίτης από τη σεζόν 2018-19, μετρώντας 212 συμμετοχές, εννέα γκολ και τρεις ασίστ. Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Αστάνα, στην Ντομζάλε και τη Βαλένθια. Μάλιστα έχει κατακτήσει και δύο τρόπαια με τις μικρές εθνικές της Σερβίας, το Euro Κ19 το 2013 και το 2015 το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Κ20.