Το «Καλαφάτης» έχει αδειάσει και... δεν θα γεμίσει από την Τρίτη

Το «Καλαφάτης» έχει αδειάσει και... δεν θα γεμίσει από την Τρίτη

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:10 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 17.03.2024

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν φύγει στην επαρχία ή εκτός Ελλάδας, εκμεταλλευόμενοι το τετραήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Φατίχ Τερίμ με τη διακοπή των playoffs.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν υποχρεώσεις από το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού ο Φατίχ Τερίμ τους έχει παραχωρήσει τετραήμερο ρεπό. Σχεδόν όλοι ταξίδεψαν σε προορισμούς εκτός Αττικής ή εκτός Ελλάδας, για να περάσουν την Αποκριά με αγαπημένα τους πρόσωπα 

Άπαντες θα επιστρέψουν στην πρωτεύουσα το αργότερο το πρωί της Τρίτης. Διότι το απόγευμα εκείνης της μέρας, ο Τερίμ τους περιμένει για προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. 

Βέβαια, το απουσιολόγιο του Τούρκου προπονητή θα είναι γεμάτο. Επειδή θα λείπουν οχτώ διεθνείς που έχουν ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους: οι Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς με τη Σλοβενία, οι Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης και Ζέκα με την Ελλάδα, ο Γιούρι Λοντίγκιν με τη Ρωσία και ο Σαμέτ Ακαϊντίν με την Τουρκία. 

Οι Φίλιπ Τζούρισιτς και Φίλιπ Μλάντένοβιτς δεν κλήθηκαν στη Σερβία, αφού ο ομοσπονδιακός προπονητής δοκιμάζει παίκτες τους οποίους δεν έχει καλέσει. Επίσης, ούτε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβκσι θα μεταβεί στην Πολωνία, επειδή συνεχίζει την αποθεραπεία για τον τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο. 

Οι πολλές απουσίες σημαίνουν ότι ο Τερίμ δεν θα δουλέψει σε κανονικές συνθήκες ούτε την επόμενη εβδομάδα. Ο 71χρονος τεχνικός θα αναγκαστεί να περιμένει τη μεθεπόμενη, για να προετοιμάσει επαρκώς τον Παναθηναϊκό για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τουλάχιστον, μέχρι τότε αναμένεται να έχουν αποθεραπευτεί πλήρως οι Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκφελντ, οπότε μαζί με τον Ντραγκόβκσι θα είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Κάτι που ο Τερίμ θα ήθελε πάρα πολύ να συμβεί.