«Ο Μουσλέρα έχει σχεδόν συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι»

O Φερντάντο Μουσλέρα στο κέντρο

i

Galatasaray.org

«Ο Μουσλέρα έχει σχεδόν συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:03 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 18.03.2024

Ο αντιπρόεδρος της Γαλατσαράι, Ερντέν Τιμούρ, υποστήριξε πως ο Φερνάντο Μουσλέρα αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και έβαλε... στον πάγο τις φήμες για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Οι φήμες για την πιθανή μετακόμιση του Φερνάντο Μουσλέρα από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, δεν θα μακροημερεύσουν... Τουλάχιστον, εάν ισχύουν τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της Γαλατασαράι, Ερντέν Τιμούρ, για ανανεώση της συνεργασίας με τον 38χρονο τερματοφύλακα.

Ο Τούρκος παράγοντας ρωτήθηκε για το ζήτημα και τη φημολογία για το μέλλον του Μουσλέρα, μετά την εκτός έδρας νίκη της Γαλατασαράι επί της Καρσιγιάκα με 4-3. Παρότι δεν μίλησε για κλεισμένη συμφωνία, ο Τιμούρ τόνισε πως οι συζητήσεις σύντομα θα ολοκληρωθούν.

«Έχουμε συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό για το νέο συμβόλαιο με τον Μουσλέρα» απάντησε λακωνικά ο Τιμούρ σε ερώτηση δημοσιογράφου. Με το ρεπορτάζ να συμπληρώνει ο αρχηγός της Γαλατασαράι θα υπογράψει για 1+1 χρόνια, με τον δεύτερο χρόνο να ενεργοποιείται με την εκπλήρωση αγωνιστικών στόχων.

Αυτό σημαίνει πως ο 38χρονος τερματοφύλακας δεν θα απασχολήσει άλλο την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, τα μεταγραφικά σενάρια προήλθαν από τον τουρκικό Τύπο και δεν τροφοδοτήθηκαν καθόλου από την Ελλάδα.

Έτσι και αλλιώς, ο Τερίμ που φέρεται να συνομίλησε με τον Μουσλέρα για να το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στο Τριφύλλι, είχε θέσει ως προϋπόθεση να μην μείνει ο Μουσλέρα στο «Αλί Σάμι Γεν». Μόνο τότε θα συζητούσαν επί της ουσίας και όχι σε φιλολογικό επίπεδο.

Ο Μουσλέρα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράι, στην οποία ανήκει από τον Αύγουστο του 2011. Αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι με ένα μόνιμο καθεστώς, αφού στο Κορωπί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Πολωνό άσο.