«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκλεψε τις… εντυπώσεις από τον Σλούκα»

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκλεψε τις… εντυπώσεις από τον Σλούκα»

Sportal newsroom 11:32 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 18.03.2024

Το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR έκλεψε την παράσταση στην 29η αγωνιστική της Euroleague, με πολλά ξένα Μέσα να βρίσκονται στο ΣΕΦ και να καταγράφουν τις εντυπώσεις τους.

H 29η αγωνιστική της Euroleague περιλάμβανε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη «μάχη» για μια θέση στην τετράδα της regular season. Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό AKTOR, σε ένα παιχνίδι που τράβηξε τα βλέμματα όλης της Ευρώπης, όπως ήταν λογικό.

Για το παιχνίδι αυτό μάλιστα ταξίδεψαν δεκάδες δημοσιογράφοι απ' όλη την Ευρώπη, προκειμένου να καλύψουν την αναμέτρηση και να μεταφέρουν τον παλμό του μεγάλου αγώνα στο ΣΕΦ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με 71-65, φέρνοντάς την σε θέση ισχύος όσον αφορά μια θέση στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας.

Ανάμεσα στα Μέσα που βρέθηκαν στο ΣΕΦ ήταν και το basketnews.com, με τους Ντονάτας Ουρμπόνας και Γκίτις Μπλαζεβίτσιους να καλύπτουν την αναμέτρηση και να μεταφέρουν τα τεκταινόμενα της αναμέτρησης.

Με το πέρας του ντέρμπι μάλιστα σχολίασαν την αναμέτρηση με τέσσερις άξονες. Την ένταση πριν από τον αγώνα, το επίπεδο αντιπαλότητας, το επίπεδο του παιχνιδιού αλλά και το αν αξίζει τα λεφτά του το παιχνίδι.

Στο πρώτο σκέλος ο Ουρμπόνας ανέφερε πως «ο Σλούκας επέστρεψε με πάνω από 100 Μέσα να τον παρακολουθούν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε απροσδόκητα πριν από το παιχνίδι. Κάτι έλειψε και θα το βαθμολογήσω με 4/5».

Σχετικά με το επίπεδο αντιπαλότητας των δύο ομάδων, ο Μπλαζεβίτσιους χσχολίασε ότι «περιμέναμε πολλά με την επιστροφή του Κώστα Σλούκα, αλλά νιώθω ότι ο Γιαννακόπουλος έκλεψε το σόου με όλους τους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν αυτόν περισσότερο από τον Σλούκα. Περίμενα κάτι παραπάνω».

Όσον αφορά την ποιότητα του αγώνα οι δύο δημοσιογράφοι βαθμολόγησαν με χαμηλό βαθμό το παιχνίδι. 3/5 από τον Ουρμπόνας, που τόνισε πως ήταν ένα παιχνίδι με «χαμηλό σκορ, πολλά λάθη, πολλά χαμένα σουτ, air balls». με τον Μπλαζεβίτσιους να δίνει 2/5.

Με άμυνα γρανίτη και ισοπεδωτικό Ράιτ ο… πλεονέκτης Ολυμπιακός «δίπλωσε» τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

21:40 - 14.03.2024

Με άμυνα γρανίτη και ισοπεδωτικό Ράιτ ο… πλεονέκτης Ολυμπιακός «δίπλωσε» τον Παναθηναϊκό

«Αιχμαλώτισε» τον Παναθηναϊκό με την άμυνα και τον νίκησε με Μόουζες Ράιτ! Ο Ολυμπιακός επικράτησε 71-65 των «πρασίνων» στο ΣΕΦ και με τον Αμερικανό σέντερ να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του (19π., 9/9 δίπ.), εξασφάλισε το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία κόντρα στο «τριφύλλι».

Επιπλέον, στο τραπέζι τέθηκε και η μοναδικότητα του ντέρμπι αιωνίων, με τον Μπλαζεβίτσιους να λέει πως «για μένα το δίχτυ γύρω από το ντέρμπι είναι αυτό που το κάνει μοναδικό. Μέχρι τώρα δεν το έχω δει σε άλλα ντέρμπι και το γεγονός πως οι φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο 1,5 ώρα πριν από το τζάμπολ και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ήταν κάτι που το έκανε ξεχωριστό».

Δείτε παρακάτω πώς έζησαν το παιχνίδι στο ΣΕΦ και πώς; σχολίασαν όσα συνέβησαν στο φαληρικό στάδιο.