Άναψε... φωτιές ο πρώην μάνατζερ του Χεζόνια: «Περισσότερες ελπίδες ο Παναθηναϊκός»

Μάριο Χεζόνια

i

© Photo by Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Άναψε... φωτιές ο πρώην μάνατζερ του Χεζόνια: «Περισσότερες ελπίδες ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Καλαμπάκας 22:01 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 17.03.2024

Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και ο νέος... ρόλος είναι αυτός του πρώην μάνατζέρ του, Κρόστοφερ Χιλ, ο οποίος πήρε θέση για το μέλλον του Κροάτη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μάριο Χεζόνια το καλοκαίρι στην ομάδα του και ο Κροάτης φόργουορντ έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να φορέσει ξανά τα πράσινα. Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Μάριο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βλέπει το όνομά του να φιγουράρει συνεχώς σε θέματα που αφορούν το μέλλον του στη Μαδρίτη.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Τσους Ματέο να τον αφήσει εκτός 12αδας στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Μάλαγα, ο πρώην μάνατζερ του παίκτη που τυγχάνει να είναι και πολύ φίλος του, Κρίστοφερ Χιλ, σε tweet του πήρε θέση για το μέλλον του Κροάτη και τα όσα είπε μόνο αισιόδοξα είναι για τον Παναθηναϊκό.

«Για όσους με ρωτάνε την άποψή μου για το μέλλον του Μάριο και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον Μάιο του 2023 είχαμε μια συζήτηση στο Βελιγράδι.

Η περίπτωση του Παναθηναϊκού μου μοιάζει πιο πιθανή. Η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αξιοπρεπής, αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού… κερδίζουν. Είναι χτο χέρι του προπονητή» ανέφερε στο tweet του, βάζοντας φωτιά στα σενάρια για το μέλλον του πρώην πελάτη του.