Αταμάν: «Παγκόσμιο πρόβλημα οι συνεχόμενοι αγώνες των ομάδων»

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Αταμάν: «Παγκόσμιο πρόβλημα οι συνεχόμενοι αγώνες των ομάδων»

Ηλίας Λαλιώτης 20:33 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 17.03.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη με νίκη επί του ΠΑΟΚ (73-89) και πλέον στρέφει την προσοχή του στην Euroleague, εκεί όπου στην τελευταία διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης θα βρει μπροστά του τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπαρτσελόνα.

Μετά τη νίκη επί των ασπρόμαυρων, ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του στάθηκε στα δύο πρόσωπα της ομάδας του:

«Ξεκινήσαμε με χαλαρή άμυνα και δώσαμε αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ. Βρήκαν καλά σουτ, είχαν 7 εύστοχα τρίποντα και μας δημιούργησαν πρόβλημα στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινήσαμε με περισσότερη ενέργεια στην άμυνα, παίξαμε στο δικό μας επίπεδο άμυνα αλλά στην επίθεση μόνο με τον Γκριγκόνις βρήκαμε εύκολους πόντους. Με το Σλούκα είχαμε καλύτερη οργάνωση και στην 4η περίοδο, ο Ναν βρήκε ρυθμό και μπορέσαμε να ξεφύγουμε».

Για τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη είπε:

«Στην Ελλάδα υπάρχουν 12 ομάδες και αυτό νομίζω ότι είναι καλό για τις ομάδες της Euroleague. Είναι παγκόσμιο το πρόβλημα, δε μπορώ να δώσω τώρα μια απάντηση. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, πρέπει να ξεχωρίζεις τη Euroleague, το πρωτάθλημα, τις διεθνείς υποχρεώσεις των παικτών. Υπάρχουν δύο μήνες ξεκούρασης για τους παίκτες, συζητάμε γι’ αυτό εδώ και 10 χρόνια αλλά λύση δεν έχει βρεθεί. Προσπαθούμε να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι».