Εκτός ο Χεζόνια από τη Ρεάλ!

Μάριο Χεζόνια

Εκτός ο Χεζόνια από τη Ρεάλ!

Νίκος Καλαμπάκας 19:59 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 17.03.2024

Ο Τσους Ματέο άφησε εκτός 12δας τον Μάριο Χεζόνια στον αγώνα της Ρεάλ κόντρα στη Μάλαγα, σε μια ακόμα κίνηση που ίσως να φανερώνει ότι το μέλλον του Κροάτη μπορεί και να μην είναι στη Μαδρίτη...

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μάλαγα εκτός έδρας για την 25η αγωνιστική της Liga Endesa και ο Τσους Ματέο δεν έχει στη 12αδα του τον Μάριο Χεζόνια.

Την ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του Κροάτη φόργουορντ, Μάριο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν και παίρνουν, ο Τσους Ματέο δεν τον συμπεριέλαβε στη 12αδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα.

Οι δύο πλευρές φέρονται να μη συμφωνούν στο οικονομικό κομμάτι για την επέκταση της συνεργασίας τους και πρόσφατα η Marca είχε γράψει ότι ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται στην υπόθεση, έχοντας προσεγγίσει τον παίκτη.

Ο Χεζόνια δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του και κανείς δεν ξέρει που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, όμως τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι έχει πρόβλημα με τον ρόλο του στην ομάδα και ότι δεν θα συνεχίσει στη «βασίλισσα».

Μάλιστα οι Ισπανοί είχαν συνδυάσει τον... έρωτα του Χεζόνια με τον Πααθηναϊκό και εμφανίζονταν τους πράσινους ως φαβορί για την κούρσα της υπογραφής του:

«Πρόκειται για μία ομάδα που έχει σημαντική θέση στην καρδιά του, αφού έπαιξε εκεί μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη από το ΝΒΑ. Επίσης, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον λατρεύουν και η ομάδα θέλει να επαναφέρει τον Χεζόνια στο δυναμικό της».

Η κίνηση του Ματέο να τον αφήσει εκτός δωδεκάδας δίνει τροφή για σχόλια, αφού οι σχέσεις Χεζόνια και Ρεάλ φαίνεται να περνούν... κρίση!