Σκούρα τα πράγματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα: Η βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League

Σκούρα τα πράγματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα: Η βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:54 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 16.03.2024

O ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε «πικρή» ήττα από τον Ατρόμητο (3-2) και πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όσον αφορά τον υποβιβασμό. Δείτε τη βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League.

Με τον Παναιτωλικό να επικρατεί του Πανσερραϊκού (3-0) εντός έδρας, ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Oι Αγρινιώτες είχαν εύκολο βράδυ κόντρα στους Σερραίους και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισαν πολύτιμο τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Αυτό δεν κατάφερε να το κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ηττήθηκε στην «ματσάρα» του Περιστερίου από τον Ατρόμητο. Παρά το γεγονός πως ο σύλλογος του Ίλιτς ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, επικράτησε των Ηπειρωτών με 3-2 και τους έβαλε σε μπελάδες. Πλέον, η ομάδα του Γρηγορίου βρίσκεται στην τελευταία θέση (18 β.), με -4 από τον 13ο Βόλο.

Αυτός επικράτησε στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-0 και έτσι πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Ωστόσο, στην ισοβαθμία με την Κηφισιά βρίσκεται από κάτω, αφού στην ισοβαθμία η ομάδα των βορείων προαστίων υπερτερεί. Αυτό προκύπτει μετά το 3-0 της Κηφισιάς κόντρα στον Βόλο, το οποίο ήρθε στα χαρτιά μετά την ποινή που έλαβε ο δεύτερος σύλλογος για τη φερόμενη ρατσιτσική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τέτεϊ.

Τέλος, ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Ο σύλλογος της Κρήτης παρουσιάστηκε ανώτερος στο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά, εντούτοις τέρμα δεν σημειώθηκε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Στην επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό σε ένα κρίσιμο ματς, Παράλληλα στην έδρας τους θα παίξουν ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Βόλος κόντρα στην Κηφισιά και ο ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η βαθμολογία των playouts:

Θυμίζουμε πως οι αναμετρήσεις των playoffs που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή (17/3) δεν θα διεξαχθούν. Το αίτημα της ΕΠΟ για αναβολή των αγώνων, με φόντο τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην ομάδα του Καζακστάν, έγιναν δεκτό και έτσι η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου. Για την ιστορία, οι αναμετρήσεις ήταν ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Άρης - Λαμία.