Λαμπρόπουλος: «Ο ΟΦΗ πληγώθηκε στα “μικρά” ματς» - Η πρόβλεψη για την Εθνική και το Euro 2024 στη Γερμανία

Λαμπρόπουλος: «Ο ΟΦΗ πληγώθηκε στα “μικρά” ματς» - Η πρόβλεψη για την Εθνική και το Euro 2024 στη Γερμανία

Ελένη Ανδρικοπούλου 22:49 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 11.03.2024

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για την πορεία του ΟΦΗ και την Εθνική Ελλάδας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» στο Action24 κι αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να μπουν στα playoffs που ήταν ο μεγάλος στόχος και ο έμπειρος στόπερ εξήγησε το γιατί, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελλάδας.

«Νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να πάμε χειρότερα, είχαμε μία κακή περίοδο. Ό,τι κάναμε ήταν λάθος σε αυτή την περίοδο. Σίγουρα το ρόστερ μας είναι για playoffs και όχι για playouts, γι’ αυτό ξεκινήσαμε φέτος. Κι εγώ όταν μπήκα στα αποδυτήρια το πίστευα περισσότερο από όλους», είπε αρχικά ο Λαμπρόπουλος και πρόσθεσε:

«Περισσότερο μας πλήγωσαν τα θεωρητικά “μικρά” ματς, στα ντέρμπι βγάζαμε ένα άλλο πρόσωπο, κόψαμε βαθμούς από όλες τις μεγάλες ομάδες, εκτός από τον Ολυμπιακό, στο Γεντί Κουλέ. Μας πλήγωσε ότι χάναμε βαθμούς εκτός έδρας, δεν “σκοτώναμε” τους αντιπάλους μας. Αν χάναμε τα ντέρμπι και κερδίζαμε τους μικρούς, θα ήμασταν στα πλέι οφ».

Ο Λαμπρόπουλος μίλησε και για την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας να προκριθεί στο Euro 2024:

«Βλέπω την Εθνική μας στα γήπεδα της Γερμανίας, πιστεύω πολύ στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες της Εθνικής είναι πρώτα βιολιά στις ομάδες τους. Αν εξαιρέσεις τον Τσιμίκα που δεν έχει τόσες συμμετοχές αλλά είναι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Πραγματικά πιστεύω στην Εθνική, πιστεύω στα παιδιά που παίζουν, τους πρόλαβα τους περισσότερους πριν από 3-4 χρόνια. Ελπίζω να είμαστε στο Euro και να κάνουμε εκεί την διαφορά».

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά το ερχόμενο Σάββατο, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Γιον Τοράλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Μπρεσάν, Νέιρα και Σημαντηράκη να συνεχίζουν θεραπεία.