Χωρίς Τσοκάνη ο Βόλος για το ματς με την Κηφισιά

Χωρίς Τσοκάνη ο Βόλος για το ματς με την Κηφισιά

Sportal newsroom 21:23 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 31.03.2024

Ο Βόλος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (30/3, 17:30) αγώνα με την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Βόλος υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (30/3, 17:30) την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με φόντο τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους κυανόλευκους και ο προπονητής του Βόλου, Χρήστος Κόντης έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον Τάσο Τσοκάνη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός. Αντίθετα οι Μπαριέντος και Ασεχνούν εξέτισαν την τιμωρία τους και θα είναι στη διάθεση του Χρήστου Κόντη εν όψει Κηφισιάς.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Αλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ολιβέρα, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασενούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία.

Ανακοίνωση του Βόλου για Διαμαντόπουλο: «Αν οριστεί στον αγώνα μας, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη»

Ο Βόλος αντέδρασε στο σενάριο που θέλει να ορίζει η ΚΕΔ τον διαιτητή Διαμαντόπουλο στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά.

Η ομάδα της Μαγνησίας απορεί με τη διαρροή πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αν είναι διαιτητής ο Διαμαντόπουλος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, από το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να κριθεί σε μεγάλο βαθμό η παραμονή στη Stoiximan Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: «Τόσο ο Μάνταλος όσο και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος οφείλουν να εξηγήσουν πως γνωρίζει ο έγκριτος δημοσιογράφος και μη εξαιρετέος ΘωμαΪδης τον ορισμό του διαιτητή του αγώνα Βόλος – Κηφισιά, πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Αλήθεια, το γεγονός αυτό παραπέμπει ή όχι σε διαπλοκή; Καλό θα ήταν να μας το απαντήσουν οι αρμόδιοι. Εάν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο και επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, τότε αναμφίβολα είναι εκτεθειμένη τόσο η ΚΕΔ και ο Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ και το λόγο από δω και πέρα θα έχει η Δικαιοσύνη.

Παράλληλα βέβαια, οφείλει η ΚΕΔ και συγκεκριμένα ο Σταύρος Μάνταλος να προχωρήσει στην άμεση αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου από τον αγώνα Βόλος – Κηφισιά και τον ορισμό νέου διαιτητή, το όνομα του οποίου επιβάλλεται να το μάθουμε όλες οι πλευρές ταυτόχρονα».