Με τις μεταγραφές του στην Τούμπα ο Ολυμπιακός
i

Σέρχι Κανός/ ©@olympiacosfc

Με τις μεταγραφές του στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:24 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 02.02.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League. Πολλές πιθανότητες να βρεθούν στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» οι Μπούτουτσι και Κανός.

O Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (5/2, 20:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. 

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τους Θεσσαλονικείς συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν τα δύο τελευταία μεταγραφικά τους αποκτήματα. Ο Σέρχι Κανός και τον Ζούμερ Μπούτουτσι. Αμφότεροι έπιασαν ήδη δουλειά και χθες βρέθηκαν στον Ρέντη. Οι δυο εξτρέμ έκαναν την πρώτη τους προπόνηση και γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες.

Τόσο ο Κανός όσο και ο Μπούτουτσι είναι σε πολύ καλό επίπεδο όσον αφορά στη φυσική τους κατάσταση. Ο Ισπανός μόνο θέλει να αποκτήσει λίγο ρυθμό. Επομένως, δεν θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη να τους συμπεριλάβει ο Μίτσελ στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής. 

Να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός κόουτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος αμυντικός είχε πρόβλημα από το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά το ξεπέρασε και συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών.