Ο Μουρίνιο πήγε να πάρει τον Ίνγκασον τελευταία μέρα των μεταγραφών – Που χάλασε το deal
i

Ο Ίνγκι Ίνγκασον/©intime

Ο Μουρίνιο πήγε να πάρει τον Ίνγκασον τελευταία μέρα των μεταγραφών – Που χάλασε το deal

Μάνος Τσαλγατίδης 22:19 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 01.02.2023

Πρόταση για να πάρει δανεικό τον Ίνγκι Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ έκανε η Ρόμα τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Που χάλασε το deal.

Την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Μουρίνιο παραλίγο να έχει ο Ίνγκι Ίνγκασον αφού, χθες, τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Ρόμα έκανε πρόταση στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαπραγματεύτηκε με τους Ιταλούς και η μεταγραφή χάλασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς ο ΠΑΟΚ επέμενε πως πρέπει να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, κάτι που οι ιθύνοντες της Ρόμα δεν δέχτηκαν.

Όπως σημειώθηκε ο Ίνγκασον θεωρήθηκε «ιδανική λύση» για το κέντρο της άμυνας των «τζαλορόσι» και φυσικά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ θετικός στο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα πρωτάθλημα όπως η Serie A και μάλιστα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας.

Παρότι ο Ίνγκασον έχει πλέον λατρέψει τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα, ψάχνει να αγοράσει σπίτι ώστε να μείνει μόνιμα, η πρόκληση της Ρόμα ήταν μεγάλη, όμως όπως σημειώθηκε δεν έφερε αντίρρηση στο «βέτο» του ΠΑΟΚ, που επέμενε να μπει οψιόν αγοράς κι όταν αυτό δεν έγινε, «χάλασε» την μεταγραφή.

Το γεγονός πάντως πως ο Ίνγκασον βρέθηκε την τελευταία ημέρα να διεκδικείται από μία εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων κι από έναν προπονητή με τις περγαμηνές του Μουρίνιο, επιβεβαιώνει την φετινή εξαιρετική χρονιά που κάνει με τον Δικέφαλο.

Άλλωστε ως γνωστόν ενδιαφέρθηκαν κι άλλες ομάδες για την απόκτηση του την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως είναι η Ζενίτ και η Λοκομοτίβ.