Μεταγραφές τέλος για ΠΑΟΚ
i

Σήμα ΠΑΟΚ/©Intime

Μεταγραφές τέλος για ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:00 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 31.01.2023

Δεν θα πραγματοποιήσει άλλη προσθήκη ο «Δικέφαλος» στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες και ο «Δικέφαλος» δεν προβεί σε άλλη κίνηση πέρα από τους Τάισον, Κανίς και Κεντζιόρα.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση επιθετικού, με το όνομα του Φεντερικό Μπονατσόλι να... φιγουράρει στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα από σήμερα (31/1) το πρωί, ωστόσο ο παίκτης δεν πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα και παρέμεινε στην Σαλερνιτάνα.

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Εκτός 4-6 εβδομάδες ο Βιεϊρίνια!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:15 - 31.01.2023

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Εκτός 4-6 εβδομάδες ο Βιεϊρίνια!

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες μετά την κάκωση δευτέρου βαθμού που υπέστη στον έσω πλάγιο!

Ο «Δικέφαλος» βολιδοσκόπησε και άλλες περιπτώσεις επιθετικών από την Ιβηρική χερσόνησο, όμως δεν κατάφερε να κλείσει κάποιον ποδοσφαιριστή, διότι όπως είναι λογικό είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι αξιόλογο στις χειμερινές μεταγραφικές περιόδους και στον ΠΑΟΚ ήθελαν να φέρουν κάποιον παίκτη που θα προσέφερε ουσία και όχι να γίνει μεταγραφή για τα μάτια του κόσμου.

Έτσι, αυτή η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται με τον ΠΑΟΚ να έχει ενισχυθεί με τον Τάισον Φρέντα και τον Τόμας Κεντζιόρα.

Επίσης, χειμερινή μεταγραφική περίοδος για άνεργους επαγγελματίες για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις θα είναι ανοιχτή από 1/2 έως και 17/2, ωστόσο οι πιθανότητες για να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για κάποια αγορά ελεύθερου μέσα σε αυτές τις 17 ημέρες είναι ελάχιστες.