Ο Λέο Μάτος επιστρέφει στην Τούμπα
i

Λέο Μάτος / © φωτογραφία αρχείου Intime

Ο Λέο Μάτος επιστρέφει στην Τούμπα

Sportal newsroom 18:37 - 31.01.2023

Ο Λέο Μάτος θα τιμηθεί από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο Λέο Μάτος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Superleague. Ο Βραζιλιάνος, που ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του θα τιμηθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την προσφορά του.

Ο Λέο Μάτος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016 και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Ο Μάτος ήταν βασικό μέλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα του 2019.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο «χάλασε» κλεισμένη μεταγραφή στον Άρη λόγω του παρελθόντος του στον ΠΑΟΚ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:53 - 31.01.2023

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο «χάλασε» κλεισμένη μεταγραφή στον Άρη λόγω του παρελθόντος του στον ΠΑΟΚ!

Ο Άρης είχε συμφωνήσει σε όλα με την Πόρτο και ο Φερνάντο Αντράντε ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι για να μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο όλοι υπολόγιζαν δίχως τον Κονσεϊσάο, που «έκοψε» την μεταγραφή λόγω του «ασπρόμαυρου» παρελθόντος του!

Έχει κατακτήσει ακόμη τρία κύπελλα Ελλάδος. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέγραψε 106 συμμετοχές με 17 γκολ και 10 ασίστ

«Την Κυριακή μαζί μας στην προσπάθεια για νίκη θα είναι και ο θρυλικός Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος, εξέχων μέλος της τάξης των Invincibles, θα τιμηθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού με αφορμή την απόσυρσή του από την ενεργό δράση!», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.