Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο «χάλασε» κλεισμένη μεταγραφή στον Άρη λόγω του παρελθόντος του στον ΠΑΟΚ!
i

Φερνάντο Αντράντε / © Photo by Paulo Oliveira / DPI / NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο «χάλασε» κλεισμένη μεταγραφή στον Άρη λόγω του παρελθόντος του στον ΠΑΟΚ!

Αλέξης Σαββόπουλος 17:53 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 31.01.2023

Ο Άρης είχε συμφωνήσει σε όλα με την Πόρτο και ο Φερνάντο Αντράντε ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι για να μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο όλοι υπολόγιζαν δίχως τον Κονσεϊσάο, που «έκοψε» την μεταγραφή λόγω του «ασπρόμαυρου» παρελθόντος του!

Ιστορίες μεταγραφικής... τρέλας υπάρχουν πολλές. Και μετά την σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Χαλίλοβιτς, ήταν η σειρά του Άρη να ζήσει μια τέτοια, με τον Φερνάντο Αντράντε. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που υπέστη ρήξη χιαστού τον Αύγουστο του 2021 και επέστρεψε στη δράση τον Μάρτιο του 2022, ουσιαστικά είχε τεθεί εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. 

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά το γεγονός πως δεν είχε επίσημη συμμετοχή με τους «δράκους» τη φετινή σεζόν. Και με έναν χρόνο συμβολαίου να απομένει στη συνεργασία του με την Πόρτο, ήταν ξεκάθαρο πως το μέλλον του βρισκόταν μακριά από το «Dragao».

Και κάπου εδώ εμφανίστηκε ο Άρης, με σκοπό να πάρει τον παίκτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και η αλήθεια είναι πως όλα ήταν συμφωνημένα για τη μεταγραφή. Απέμεναν οι υπογραφές ανάμεσα στις τρεις πλευρές, να πάρει την πρώτη πτήση για Ελλάδα ο Αντράντε και εφόσον ήταν όλα «οκ» με τα ιατρικά, να τεθεί στη διάθεση του Πάρντιου.

Τι άλλαξε την τελευταία στιγμή; Η άρνηση του Κονσεϊσάο να δώσει το «πράσινο φως» για τη μετακίνηση του παίκτη στον Άρη! Ο Πορτογάλος τεχνικός φόρεσε ως παίκτης τη φανέλα του ΠΑΟΚ για σχεδόν μια διετία (2008-2010), καταγράφοντας 47 συμμετοχές με έξι γκολ και 10 ασίστ. Και αυτή η σύνδεση του με τον «Δικέφαλο» τον ώθησε να σηκώσει απαγορευτικό στη μεταγραφή του Φερνάντο Αντράντε από την Πόρτο στον Άρη!

Υποστηρίζοντας πως χρειάζεται και υπολογίζει τον 30χρονο Βραζιλιάνο, που μέχρι σήμερα είχε εντελώς εκτός πλάνων... Κάτι ανάλογο είχε πράξει και το περασμένο καλοκαίρι με την περίπτωση του Μπρούνο Κόστα!

Κάπως έτσι, η «κλεισμένη» ουσιαστικά -σε όρους μεταγραφής και συμβολαίου- μεταγραφή του Αντράντε στον Άρη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και μοιάζει δύσκολο να βρουν οι «κίτρινοι» εναλλακτική λύση, με τον χρόνο πλέον όχι απλά να πιέζει αλλά να εξαντλείται...