Ο Άρης παλεύει στο φινάλε για ακόμα ένα μεταγραφικό «χτύπημα»
i

Ρουπ/©Arisfc

Ο Άρης παλεύει στο φινάλε για ακόμα ένα μεταγραφικό «χτύπημα»

Αλέξης Σαββόπουλος 10:26 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 31.01.2023

Κάτι ψάχνει στα… χασομέρια των μεταγραφών ο Άρης από την ισπανική αγορά. Αν δεν προλάβει ίσως στραφεί στη δεξαμενή των ελεύθερων.

Έντονη κινητικότητα υπάρχει εσχάτως στον Άρη που δεν αρκείται μόνο στην απόκτηση του Ρουπ και του Χαλίλοβιτς που μέσα στην ημέρα θα ολοκληρωθεί. Γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης και για τον οποίο οι άνθρωποι του Άρη έχουν συγκεντρώσει θετικές πληροφορίες. Πρόκειται για παίκτη από την αγαπημένη δεξαμενή από την οποία αντλεί συχνά-πυκνά ποδοσφαιριστές η ομάδα της Θεσσαλονίκης, την ιβηρική χερσόνησο με τον οποίο βρίσκονται σε επαφές τα τελευταία 24ωρα.

Η χρονική πίεση που υπάρχει όμως αφού σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες να αποκτήσουν παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο σε ομάδα, δεν βοηθάει και πολύ. Καταβάλλεται πάντως προσπάθεια να προλάβουν τα χρονικά περιθώρια. Αν δεν τα καταφέρουν, που είναι και αρκετά πιθανό, τότε οι κιτρινόμαυροι θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους μέσα από την δεξαμενή των ελεύθερων με τον ρίσκο που πάντοτε εμπεριέχει αυτή η επιλογή.