Με το δεξί ξεκίνησε η Μπάγερν Μονάχου - Έριξε τεσσάρα στη Βέρντερ Βρέμης με πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν

Πανηγυρισμοί παικτών Μπάγερν Μονάχου

i

©Photo by Christof Koepsel/Getty Images

Με το δεξί ξεκίνησε η Μπάγερν Μονάχου - Έριξε τεσσάρα στη Βέρντερ Βρέμης με πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:40 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 03:23 - 19.08.2023

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, στη πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις τις στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε στη παρθενική του εμφάνιση με τους Βαυαρούς, ενώ επίσης μοίρασε και μία ασίστ.   

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ πήρε τους τρεις βαθμούς και προσωρινά είναι στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Βέρντερ δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό από το ματς. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Λιρόι Σανέ, μετά από την Χάρι Κέιν. Στο 74ο λεπτό ήρθε το 2-0 για τους Βαυαρούς με τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός αξιοποίησε ιδανικά την πάσα του Ντέιβις και εκείνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Κάπως έτσι η ομάδα του Τόμας Τούχελ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, με τη Βέρντερ να καταρρέει στο φινάλε του αγώνα και να δέχεται άλλα δύο γκολ, τα οποία σημείωσαν οι Λιρόι Σανέ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και Τελ στο 90+4. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (2ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ