Ο Κέιν «πυροβόλησε» για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπάγερν - Πρώτος Άγγλος με γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του στην Bundesliga (vid)

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Christof Koepsel/Getty Images

Ο Κέιν «πυροβόλησε» για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπάγερν - Πρώτος Άγγλος με γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του στην Bundesliga (vid)

Κώστας Τσιακλής 23:20 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 18.08.2023

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και μετράει γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του στην Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης στην πρεμιέρα της Bundesliga. Στη βασική ενδεκάδα των «Βαυαρών» βρίσκεται και η ακριβότερη τους μεταγραφή, Χάρι Κέιν.

Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκε ο Κέιν για να δώσει την πρώτη του ασίστ στη Bundesliga  (vid)
BUNDESLIGA

22:26 - 18.08.2023

Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκε ο Κέιν για να δώσει την πρώτη του ασίστ στη Bundesliga (vid)

Ο Χάρι Κέιν πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στη Bundesliga με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και ο Άγγλος επιθετικός χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να δώσει την πρώτη του ασίστ.

Μετά την ασίστ του σε μόλις τέσσερα λεπτά, ο Άγγλος επιθετικός σημείωσε και γκολ στο ντεμπούτο του. Στο 74' ο Κέιν βγήκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Παβλένκα και φυσικά δεν αστόχησε, κάνοντας έτσι το 2-0 για τη Μπάγερν Μονάχου. Κάπως έτσι ο Κέιν έγινε ο πρώτος Άγγλος με γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του στην Bundesliga. Δείτε το γκολ στο πιο κάτω βίντεο: